Hocam bilmiyorum şaşırdım öyle diyince, yani böyle bir şeyi kabul etmeli miyim ya da etmemeli miyim bilmiyorum ki. Burs 12'sine yatarsa alacaktım ben de. Bilmiyorum gerçekten dediğim gibi, siz nasıl isterseniz diyeyim gerçekten çok teşekkür ederek.Hayır size hediye etmek isterim dilerseniz. Madem siz istemişsiniz.
Bu arada bilet oluşturdum.
Detaylar
Kim cevapladı?Anladım. Yani yazan fiyatı neyse o sanırım. Peki size hediye etmek istesem.![]()
Bana da realme GT2 Pro veya Huawei Watch 3 Pro saat alır mısınız?
dijitalfikir
Başarılı
Başvuru yaptım. Olumlu dönüş olursa sizden bilgileri temin ederim. Siz sadece kargoyu ödersiniz uygun olursa. Küçük bir hediye olsun bu yılaHocam bilmiyorum şaşırdım öyle diyince, yani böyle bir şeyi kabul etmeli miyim ya da etmemeli miyim bilmiyorum ki. Burs 12'sine yatarsa alacaktım ben de. Bilmiyorum gerçekten dediğim gibi, siz nasıl isterseniz diyeyim gerçekten çok teşekkür ederek.![]()
Durumlar keşke iyi olsa! Zaten direkt dağıtırım ki buradakilereBana da realme GT2 Pro veya Huawei Watch 3 Pro saat alır mısınız?(!) Teşekkürler.
![]()
Hocam çok teşekkür ederim, gerçekten çok teşekkür ederim. İstiyorsanız ben de bilet açayım 19.üyeyim %20 indirimi de kullanırsınız.Başvuru yaptım. Olumlu dönüş olursa sizden bilgileri temin ederim. Siz sadece kargoyu ödersiniz uygun olursa. Küçük bir hediye olsun bu yıla![]()
dijitalfikir
Başarılı
Elbette daha iyi olur. Şansımızı katlamak açısından.Hocam çok teşekkür ederim, gerçekten çok teşekkür ederim. İstiyorsanız ben de bilet açayım 19.üyeyim %20 indirimi de kullanırsınız.
P50 Pro'yu incelemek isterdim. P60 Pro incelemeye geldiği zaman özellikle kamera noktasında sevmediğim özellikler vardı. P50 Pro nasıldır acaba.
Tekrardan çok teşekkürler hocam, ben de bilet açtım uygun olursa işte benim indirimi sizin bilete tanımlamalarını söyledim. Tekrardan çok çok teşekkürler. <3Elbette daha iyi olur. Şansımızı katlamak açısından.![]()
dijitalfikir
Başarılı
Tekrardan çok teşekkürler hocam, ben de bilet açtım uygun olursa işte benim indirimi sizin bilete tanımlamalarını söyledim. Tekrardan çok çok teşekkürler. <3
Önemli değil sevgili kardeşim. Olursa çok iyi olur en azından bu seneki ilk hediyeni ve seni mutlu edebilirsem ne ala. Küçük bir naçizane düşünce bendeki, arada imkanım olursa yaparım sadece. Sende sağ ol.
Bu arada bir ekleme daha yapmak istiyorum. Bir ürünü birden çok almak isteyen olabiliyor. Bu durumda -her ne kadar bizim için daha az gelir anlamına gelse de- ilk 100 üye önceliklidir.
Önemli değil sevgili kardeşim. Olursa çok iyi olur en azından bu seneki ilk hediyeni ve seni mutlu edebilirsem ne ala. Küçük bir naçizane düşünce bendeki, arada imkanım olursa yaparım sadece. Sende sağ ol.her şeyden önce günün güzel geçsin.
![]()
Hocam indirimi sizin biletinize tanımlatabildim sanırım. Teşekkürler tekrar ve tekrardan.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-