Bilet sisteminde yaşadığından ve orada hapsedilmiş olduğundan şüphelendiğim kişidir. Biletlerime genel olarak en geç 10 dakikada cevap vermesiyle beraber hiçbir sorunumu cevapsız bırakmamıştır, kral oğlu kral adamdır kendisi.

Screenshot_20251013_081120_Chrome.webp

Son düzenleme:
Bana garezi olan yetkili üye. Kendisinden hoşlanmıyorum.
6 tane uygunsuz üslup uyarısı olan birisinin saygısını görmeye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Ek olarak size karşı herhangi bir yerde olumsuz bir şey de yaptığımı hatırlamıyorum, kendi kendinize kafanızda gelin güvey olmuşsunuz. Herkesi tatmin edemiyoruz, siz de örneği olmuşsunuz.

Merhaba, Barış hakkında düşünceleriniz nedir? Ben severim, tatlı hoş, komik eğlenceli birisi.

En sevdiğim özelliği adaletli olması. Yeri geldiğinde yönetici kimliğinin getirmiş olduğu sertlikte davranmayı bilir, herkesi hizaya sokar. Onun haricinde de saygıda kusur etmez. Kimseye yöneticiyim egosunda davranmaz, yaşıt olduğu moderatörlerle arkadaş gibi sohbet eder. Kısacası ihtiyacımız olan patrondur. Çömezliğini bilirim, elimde büyüdü kerata.

Bana garezi olan yetkili üye. Kendisinden hoşlanmıyorum.
100 uyarisi olan uyeye bile 101. uyariyi atmamak icin cabaliyoruz. Moderasyondan kimsenin hicbir uyeye garezi yok, Sosyal Kurallari cercevesinde islem yapmakla yukumluyuz, kuralda yazmayan seylerden oturu kimseye keyfi uyari atmiyoruz.