- Makaleler
- 7
Diğer türlü Leo yüzünden uyarı aldığınız için oturup bilet açmayın diye bir kısmını kendim sildim
KEKW spamından uyarı almak benim için şereftir, celladım Leo olursa sevinirim.Diğer türlü Leo yüzünden uyarı aldığınız için oturup bilet açmayın diye bir kısmını kendim sildim![]()
Üyelerin bunu dinleme hızı...Diğer türlü Leo yüzünden uyarı aldığınız için oturup bilet açmayın diye bir kısmını kendim sildim![]()
Leo bana biraz beğeni atabilir misin? Aramızda kalsın, @Recep Baltaş abime söyleme. Zaten aramız bozuk, parçalar beni.Ben hiç siz sevgili üyelere ban atar mıyım?
(Toplu ban atma eklentisi yazıyor...)
Uyandım ve dur bi' uyarı furyası başlatayım dedim de gördüklerim şaşırttı. Neyse Leo Bey, bakacağız... KEKW'ları çekmeyenlerin KEKW'larını da tek tek çekerim, sorun yok.
Sen Oray Bey'in ekibindeki tehlikeli adamları hafife alıyorsun galiba.Diğer türlü Leo yüzünden uyarı aldığınız için oturup bilet açmayın diye bir kısmını kendim sildim![]()
Artık ölebilirim.Sen Oray Bey'in ekibindeki tehlikeli adamları hafife alıyorsun galiba.![]()
Artık kalıcı yapmaları için uğraşacağız.Sonunda KEKW bırakabileceğimiz bir mesajınız. Görevimizi yerine getirebildik, teşekkür ederiz. Eki Görüntüle 31465