Detaylar
Kim cevapladı?Hata kodunu aradınız mı?
Erişim reddedildi diyor. Onu biliyorum.
Google'ın ayarlar bölümünde güvenlik sekmesi olması lazım. O kısımdan bu korumayı kapatabiliyorsunuz diye biliyorum.
Uygulama test aşamasında idi. Testten çıkartıp onaya yolladım bakalım onaylanacak mı. XenForo kılavuzu üstün körü olduğu için ve test ettiğimde de testi geçtiği için çalışıyor sanmıştım.
Google'ın ayarlar bölümünde güvenlik sekmesi olması lazım. O kısımdan bu korumayı kapatabiliyorsunuz diye biliyorum.
Cihazla veyahut benim yapmam gereken bir ayarla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Dediğiniz şey de nerede bulamadım.
Tarayıcıdan bahsetmiyor. Google ile kayıt olmaktan bahsediyor.
Akşam akşam yine sinir etti beni Google ya. Şu iş olmazsa Apple login eklerim de Google eklemem.
Son düzenleme:
Çoğu sitede yaşıyorum ben bunu. Bilindik sitelerde bile böyle oluyor bende çıldırıyorum. Bilgisayarda aslında bir ayar ile kapatmıştım ben bunu ama hatırlamıyorum.Tarayıcıdan bahsetmiyor. Google ile kayıt olmaktan bahsediyor.
Akşam akşam yine sinir etti beni Google ya. Şu iş olmazsa Apple login eklerim de Google eklemem.
Tarayıcıdan bahsetmiyor. Google ile kayıt olmaktan bahsediyor.
Akşam akşam yine sinir etti beni Google'ya. Şu iş olmazsa Apple login eklerim de Google eklemem.
Onaylanmıyor mu abi? Sıkıntısı ne acaba?
Şu an bu ekran geliyor giriş yapmak istediğimde. Google eklenirse güzel olur ama olmuyorsa canın sağ olsun.