Vay be o kadar rahat oldular mı yahu. Geçenlerde yaşı küçük kedisinin balkondan düştüğünü yaralı olduğunu konu olarak açmıştı, inisiyatif alabilecekken moderatörün birisi öyle bir konuda bile ufak yazım hatasından dolayı konu sahibine ceza vermiş çocuk konuya yazamiyordu, üzücüydü gerçekten. Eski ekibini eleştiriyorduk ama şu ankinden çok daha iyiydi, belki de Recep abiden dolayı bu kadar rahat değillerdi, şimdi de başlarında sözde denetleyen kişilerinde pek farkı olmadığı için kullanıcı itirazları hiçbir şekilde umurlarında olmuyor, oldukça acımasız ve egolular.Rapor sistemi, mesaj,
(Rapor sistemi sınırsız, mesaj da 2027 yani sınırsız sayılır.)
Bu arada 2027'ye kadar ban yiyince rapor ettim cidden 2027 mi diye biraz hakaret ettim ve kalıcı ban.
Yaptıkları hatalari dahi doğruymus gibi görüp de yanlışları savunan kitlesi oldukça bu durum devam eder, kendileri bu durumdan memnun gerçi.
Açıkçası benim orayla işim biteli birkaç sene oluyor, arada girer yardım konularına yazar çıkarım. Kimlerin ne olduğu da belli oldu zaten, adama hocam diyenler şimdi düşman olmuşlar resmen, neyse yanlışı yapan kendine yapar diyor ve burası sollayıp geçer diyorum.