Techolay Sosyal'in Yeni Temasını Beraber Seçelim!

En fazla 3 temayı oylayın!

• Cosmic

Oy: 41 19,2%
  • Solfege

Oy: 46 21,5%
  • XenAwsome

Oy: 7 3,3%
  • iO-iO Dark Mode

Oy: 93 43,5%
  • Rekt

Oy: 8 3,7%
  • illuminate

Oy: 35 16,4%
  • Aurora

Oy: 66 30,8%
  • Dimension-Dimension Dark

Oy: 48 22,4%
  • Royal

Oy: 8 3,7%
  • Easy Light Style

Oy: 25 11,7%

• Oy verenlerin toplamı
    214
  • Anket kapandı .
Solfege ve Aurora aşırı beğendim. Hem sade hem güzel gözüküyor.

Herkes benim gibi Solfege ve Aurora temalarını beğenmiş ama nedense iO-iO Dark Mode daha çok oy almış, temalara bakmadan en çok oy alana atan yoktur umarım.

Eski tema daha iyiydi ancak gelemeyecekse şu anki tema kullanılabilir. Ayrıca eğer dediklerim gelmeyecekse XenAwsome bayağı iyi duruyor. Machintosh işletim sisteminin temasına benzer bir tasarımı var. Bu sebeple diğer temalara fark atıyor.

Aurora çıkmasın da herhangi biri olur.
Aurora ve IO-IO Dark Mode ikisi de harbiden de çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca IO-IO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.

Easy Light Style galiba Technopat'ın tema rengi gibi duruyor. Aslında bu temanın siyahı olsa daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aurora ve iO-iO Dark Mode ikiside harbidende çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca iO-iO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.

Bu mu aynisi?

Aurora ve iO-iO Dark Mode ikiside harbidende çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca iO-iO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.
Linklesene o cakma forumlardan bir kacini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…