En fazla 3 temayı oylayın!

• Cosmic

Oy: 41 19,2%
  • Solfege

Oy: 46 21,5%
  • XenAwsome

Oy: 7 3,3%
  • iO-iO Dark Mode

Oy: 93 43,5%
  • Rekt

Oy: 8 3,7%
  • illuminate

Oy: 35 16,4%
  • Aurora

Oy: 66 30,8%
  • Dimension-Dimension Dark

Oy: 48 22,4%
  • Royal

Oy: 8 3,7%
  • Easy Light Style

Oy: 25 11,7%

• Oy verenlerin toplamı
    214
  • Anket kapandı .
Herkese merhaba! Bildiğiniz üzere XenForo 2.3 sürümüne geçiş yaptık ve varsayılan temanın çok da sevilmediğini gözlemledik. Bundan ötürü tam 1 hafta sürecek olan bu anketi açarak sizlerin de tema isteklerini öğrenmek istedik. 2.3 ile uyumlu olan ve geliştirilmesi durmayacak temaları tek tek seçip sizler için derledik. Sizden isteğimiz beğendiğiniz temayı seçmeniz. 3 tane seçim hakkınız var, en çok beğendiğinizi ya da beğendiklerinizi seçmeniz gerekmekte. Haftaya (4 Ekim Cuma) bu anket kapatılacaktır ve hafta sonu boyunca temaya çeşitli düzenlemeler gerçekleştirilerek hazır hâle getireceğiz. 7 Ekim günü de bir aksilik çıkmazsa direkt herkese açık şekilde kullanımınıza sunacağız. Herkese iyi Sosyaller dilerim.

Not: 2.3 ile uyumlu ve kesin bir biçimde eklenmesi şart dediğiniz bir tema varsa onu da sonrasında ankete eklenir ve değerlendirilir.

Cosmic:

Solfege:

XenAwsome:

IO-IO Dark Mode:

Rekt:

İlluminate (Karanlık ve aydınlık tema tek paket):

Aurora:

Dimension-Dimension Dark:

Royal:

Easy Light Style:

Eski tema daha iyiydi ancak gelemeyecekse şu anki tema kullanılabilir. Ayrıca eğer dediklerim gelmeyecekse XenAwsome bayağı iyi duruyor. Machintosh işletim sisteminin temasına benzer bir tasarımı var. Bu sebeple diğer temalara fark atıyor.

Aurora çıkmasın da herhangi biri olur.
Aurora ve IO-IO Dark Mode ikisi de harbiden de çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca IO-IO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.

Easy Light Style:

Easy Light Style galiba Technopat'ın tema rengi gibi duruyor. Aslında bu temanın siyahı olsa daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aurora ve iO-iO Dark Mode ikiside harbidende çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca iO-iO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.

Bu mu aynisi?

Aurora ve iO-iO Dark Mode ikiside harbidende çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca iO-iO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.
Linklesene o cakma forumlardan bir kacini?