Çılgın tepki fikirlerinizi 1 Nisan için saklayınız.
Çılgın tepki fikirlerinizi 1 Nisan için saklayınız.
Ulumak istiyorum.İlk defa bir üyenin isteğini anlamlandırmada zorlandım.
Elin faninin mesajima palyaco atip anasina sovmemem icin getirmediler herhalde simdilik
Birçok emoji çok saçma bu arada. Arada sadece kusma emojisini mantıklı buldum, saçma ve berbat ürünler için kullanılabilir o da.İstediğiniz tepkiyi Sosyal'e dahil etmek amacıyla yapacağınız koalisyonlar için son bir gün.
Ekstrem düzeyde problem yaratacak tepkiler dahil edilmedi. Palyaço veya kusma tepkileri gibi.Birçok emoji çok saçma bu arada. Arada sadece kusma emojisini mantıklı buldum, saçma ve berbat ürünler için kullanılabilir o da.
Forumun ciddiyeti düşüyor, bence kalp emojisi bile saçmaydı hatta o kalp emojisi önerisinin altına da yazmıştım. Technopat'taki ciddiyeti burada göremiyorum, sanki burada daha samimi ve eğlenceli bir forum yaratılıyormuş gibi oluyor.Ekstrem düzeyde problem yaratacak tepkiler dahil edilmedi. Palyaço veya kusma tepkileri gibi.
Birçok tepki saçma gözükebilir, bunun sebebi seçenek yaratmak. 24 tepkinin sadece 9 tanesi ekleneceği için standartları bir miktar düşük tuttuk, yoksa biz en baştan kendimiz seçseydik zaten buradaki 24 tepkinin pek çoğu listemize dahil edilmezdi.
Eyyo! veya vorp gibi emojiler de aşırı saçma mesela.Ekstrem düzeyde problem yaratacak tepkiler dahil edilmedi. Palyaço veya kusma tepkileri gibi.
Forumun ciddiyetinde sıkıntı yok ancak bizim bakış açımızda problem olabilir, insanın böyle düşünmesi gerekiyor.Forumun ciddiyeti düşüyor, bence kalp emojisi bile saçmaydı hatta o kalp emojisi önerisinin altına da yazmıştım. Technopat'taki ciddiyeti burada göremiyorum, sanki burada daha samimi ve eğlenceli bir forum yaratılıyormuş gibi oluyor.
Böyle olması kötü değil de, ciddiyeti olan bir forum her zaman daha iyi bence. Çünkü burası teknoloji forumu değil mi?
Evet, bu yüzden de oylamada yeri öpüyorlar.Eyyo! veya vorp gibi emojiler de aşırı saçma mesela.
Yanlış anlaşılmasın, ben herkesin birbirinden soğuk olduğu bir ortam istemiyorum kesinlikle tabii. Sadece böyle emojiler kullanabilmek çok abartı, nasıl ifade etsem bunu bilemedim.Bu yüzden biz basit bir teknoloji forumu değiliz, biz bir aileyiz.
Evet, bu yüzden de oylamada yeri öpüyorlar.
O hâlde sorun nedir?