Tepkilerini seç!

• Oy verenlerin toplamı
    423
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlaşılmasın, ben herkesin birbirinden soğuk olduğu bir ortam istemiyorum kesinlikle tabii. Sadece böyle emojiler kullanabilmek çok abartı, nasıl ifade etsem bunu bilemedim.
Abartı tepkiler oylamada yeri öptü, sadece ihtiyaç duyulanlar yüksek oy alıyor, dikkatli inceleyin.
Oylama konusunda da o emojiler toplum tarafından oylansa forum için iyi olacak mıydı?
Seçenek olması amacıyla GEREKSİZ SAYILABİLECEK tepkileri de dahil ettik oylamaya. Çoğunun zaten düşük oy alacağı belliydi çünkü Sosyal'in diğer üyeleri de sizin gibi buraya değer veriyor ve sadece gerekli olacak tepkilere oy veriyorlar.

Abartı tepkiler oylamada yeri öptü, sadece ihtiyaç duyulanlar yüksek oy alıyor, dikkatli inceleyin.

Seçenek olması amacıyla GEREKSİZ SAYILABİLECEK tepkileri de dahil ettik oylamaya. Çoğunun zaten düşük oy alacağı belliydi çünkü Sosyal'in diğer üyeleri de sizin gibi buraya değer veriyor ve sadece gerekli olacak tepkilere oy veriyorlar.
Anladım teşekkürler.
Bir de şeyi merak ettim, yorum yok emojisi ağzı fermuarlı olan emoji mi olacak? 🤐
Bu güzel olabilirmiş 😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende gözükmüyor. Özel bir sayfası mı var?
Normalde görebilmeniz gerekiyor.

1709504941016.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.