Detaylar
Kim cevapladı?Valerys
Becerikli
Biri renault diğeri audi. Hangisinin audi olduğunu belirtmeme gerek yok?
Yeşil siteden ota çayıra havaya karaya ban yiyorduk. Bir keresinde mod haksız ve yanlış bilgiye sahip olmasına rağmen ban atmıştı bana şikayet bildiriminede kesinlikle geri dönüş yapmıyor falan bu kafalarda bir ekip vardı orada. Bilgenin Aura'sı çok yüksek, kaliteli insan. Ces'te yayınladığı videoları Instagram'da görüp farkına vardım da geldim üyelik açtım daha yeni. Umarım böyle güzel kaliteli devam eder burası yanlış insanlar dahil olmaz.
Yeşil siteden ota çayıra havaya karaya ban yiyorduk. Bir keresinde mod haksız ve yanlış bilgiye sahip olmasına rağmen ban atmıştı bana şikayet bildiriminede kesinlikle geri dönüş yapmıyor falan bu kafalarda bir ekip vardı orada. Bilgenin Aura'sı çok yüksek, kaliteli insan. Ces'te yayınladığı videoları Instagram'da görüp farkına vardım da geldim üyelik açtım daha yeni. Umarım böyle güzel kaliteli devam eder burası yanlış insanlar dahil olmaz.
Bu siteye yeni kayıt oldum,pek deneyimleyemedim, normalde forum kültürünü geçen sene Technopat hesabımı silmem ile sonlandırmıştım.Biri renault diğeri audi. Hangisinin audi olduğunu belirtmeme gerek yok?
Onu duydum da aynı şekilde tasarlamaları hala garibime gidiyor.
Kaan Emre
Uzman
Temelde XenForo ile alakalı. Nicelikte benzeşiyorlar ancak Nitelikte Techolay daha başarılı.
Sitede biraz daha zaman geçirirsen anlayacaksın yeşil tarafta kurallar lay lay lom takılırken Techolay da kuralların uygulanıyor olmasından afallamıştım.
Öte yandan teknik kısımlar yüzünden yeşil yerin yavaşlığından epey saç baş yolmuşluğum var.
Technopat'taki kuralların uygulanışında bir tek ben bir yumuşama göremiyorum sanırım, sadece yazım kuralları konusunda eski sertlik yok ama halen istikrara sahip bir kural. Moderatörler bu konuda bazen daha inisiyatifli olabiliyor. Diğer kurallar ise aynen devam ediyor.
Ayrıca belirttiğiniz konu da bana bir inceleme gibi geldi. Ürün hakkında bilgilendirme amaçlı yazdığınız konular da aynı şekilde inceleme oluyor. Bahsi geçen ürün hakkında yeni bir bilgi veya haber sunmuyorsunuz sonuçta. Ne olduğunu sunuyorsunuz üyelere.
Son düzenleme:
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Şunu diyen birisinin son 5-6 ayda malum forumda gezinmiş olma ihtimali yok! Eleman gündüz vakti toxicliğin ırzına kayıyor, yalan yanlış bilgiler ile haber sitelerine taş çıkarıyor o sırada moderasyon arkada tüttürüyor.Technopat'taki kuralların uygulanışında bir tek ben bir yumuşama göremiyorum sanırım, sadece yazım kuralları konusunda eski sertlik yok ama halen istikrara sahip bir kural. Moderatörler bu konuda bazen daha inisiyatifli olabiliyor. Diğer kurallar ise aynen devam ediyor.
Yanlış bilgilendirme ile alakalı kural dizisini alıntılayıp moderatörün kafasına fırlattım onu bile umursamadı. Moderatörün en azından kuralları bir kez okumuş olması veya hakim olması lazım-dı güya...
Herifin birine kendi dilinde kayıp reportlamıştım moderatörler report da kullandığım kelimeden bana ceza verdi neyin inisiyatifli bu?
Konu ilk açıldığında "Colorful Ultra Bilgilendirme" şeklindeydi. Aynı şekilde "inceleme" adı altında kartın kutusunda yazılanları okumak da "ilk izlenim" kategorisine girer. İnceleme olan inceleme içeriklerini TR de yapan editör sayısı çok az. (GamersNexus mesela)Ayrıca belirttiğiniz konu da bana bir inceleme gibi geldi. Ürün hakkında bilgilendirme amaçlı yazdığınız konular da aynı şekilde inceleme oluyor. Bahsi geçen ürün hakkında yeni bir bilgi veya haber sunmuyorsunuz sonuçta. Ne olduğunu sunuyorsunuz üyelere.
Ben o kartı araştıracak olsam, o başlıktan beklentilerim farklı olurdu. Soğutma performansı, vrm ler, yazılım falan bunların anlatılmasını beklerim.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-