Learnof 22

Üstün
Makaleler
2
Techolay Wordle açığını bulmuşlar sanırım 3 5 kişi her gün en üstte ve arkadaşlar imkanı yok 5 harfli bir kelimeyi her gün kusursuz bilmenizin. Her üyeye farklı kelimeler önermeli diye düşünüyorum. Belki bir kazanç yok alt tarafı sıralama var fakat yapılan hoş değil.

Techolay Wordle açığını bulmuşlar sanırım 3 5 kişi her gün en üstte ve arkadaşlar imkanı yok 5 harfli bir kelimeyi her gün kusursuz bilmenizin. Her üyeye farklı kelimeler önermeli diye düşünüyorum. Belki bir kazanç yok alt tarafı sıralama var fakat yapılan hoş değil.
Yani, eklenti izin veriyorsa olabilir. İnanılmaz önemli bir öneri değil, ancak şu an pek bir amacı yok açıkçası Wordle'ın eğer sıralamayı önemsiyorsanız. Güncelleme getirilip, en baştan başlatılmalı böyle bir şey yapılacaksa.

Kaldıralım gitsin. Gelen kelimenin zorluğu da olacak. Kimine araba gibi basit kelime gelecek kimine çok zor kelime gelecek. Yani zaten şuraya bakınca kimin ne yaptığı anlaşılıyor. Üstümdeki adamların statlara bakıyorum, abi ben ah alacağım, ben iftira atacağım. Öyle emin olup konuşmak benlik değil.