Bu abonelik ücreti destek adında atılan para değil. Destek olmak isteyen zaten para gönderir.
Hayır destek için atılan para. Konuyu doğru okuyun. Parça alınmak için kullanılacak para. Bu sayede kanal gelişecek. Kısacası destek için.
Bu abonelik ücreti destek adında atılan para değil. Destek olmak isteyen zaten para gönderir.
Hayır destek için atılan para. Konuyu doğru okuyun. Parça alınmak için kullanılacak para. Bu sayede kanal gelişecek. Kısacası destek için.
12 ay boyunca düzenli 3500 TL verenlere direkt moderatörlük verilmeli.Techolay için 3500 vereceklere forumda Techolay tagı ve doğrulanmış üye verilmesi lazım bence.
12 ay boyunca düzenli 3500 TL verenlere direkt moderatörlük verilmeli.
Techolay için 3500 vereceklere forumda Techolay tagı ve doğrulanmış üye verilmesi lazım bence.
Ben abonelik sisteminde "6. Techolay" fazla buluyorum. Sizin buna neden itiraz ettiğinizi anlamadım.
Konuyu tekrar okudum abonelik sistemi için:
Toplamda 6 abonelik seviyesi olacak ve düşündüğümüz isim ve fiyatlandırma şu şekilde:
Bu şekilde yazmış. Bence siz tekrar okuyun. Ben abonelik sisteminde "6. Techolay" fazla buluyorum. Sizin buna neden itiraz ettiğinizi anlamadım.
- Brolay (₺8, 99)
- Harikolay (₺17, 99)
- Efsolay (₺34, 99)
- Sansasyolay (₺119, 99)
- İmparatolay (₺229, 99)
- Techolay (₺3500)