Hayır destek için atılan para. Konuyu doğru okuyun. Parça alınmak için kullanılacak para. Bu sayede kanal gelişecek. Kısacası destek için.

Konuyu tekrar okudum abonelik sistemi için:

Toplamda 6 abonelik seviyesi olacak ve düşündüğümüz isim ve fiyatlandırma şu şekilde:
  1. brolay (₺8, 99)
  2. harikolay (₺17, 99)
  3. efsolay (₺34, 99)
  4. sansasyolay (₺119, 99)
  5. imparatolay (₺229, 99)
  6. Techolay (₺3500)
Bu şekilde yazmış. Bence siz tekrar okuyun. Ben abonelik sisteminde "6. Techolay" fazla buluyorum. Sizin buna neden itiraz ettiğinizi anlamadım.

Yalnız abonelik isimleri de güzel olmuş, beğendim. :) Gün içerisinde ben de katılacağım.

Desteğimizi verelim.

1726020968301.webp

12 ay boyunca düzenli 3500 TL verenlere direkt moderatörlük verilmeli.
Techolay için 3500 vereceklere forumda Techolay tagı ve doğrulanmış üye verilmesi lazım bence.
Ben abonelik sisteminde "6. Techolay" fazla buluyorum. Sizin buna neden itiraz ettiğinizi anlamadım.

Videoda zaten o düzey hakkında bilgi yer alıyor. Ek olarak herhangi bir katıl üyesi hangi düzeye katılırsa katılsın bunun moderatörlük adına ek bir getirisi olmayacaktır, şimdiden belirtmiş olayım.

Hayırlı olsun. Yalniz bu sistem acildi mi? Su an sub'imizi Techolay'la iliskilendirebiliyor muyuz? Yapabiliyorsak nasil?

Yaptim sanirim.

Hesap Detaylari>Bagli Hesaplar. Google Hesabimi iliskilendirdim.

Recep uzun uzun videolar yapsa da izlesek. Hayirli ugurlu olsun. Forum yoneticelerine, arkada calisanlara, Recep'e, hepinize Allah yar ve yardimci olsun. Basarilarinizin devamini dilerim. 500 TL'lik sub olursa da guzel olur bence. Aslinda sitede destek butonu gibi bir sey olsa forumdayken destek olabilsek.

Son düzenleme:
Konuyu tekrar okudum abonelik sistemi için:

Toplamda 6 abonelik seviyesi olacak ve düşündüğümüz isim ve fiyatlandırma şu şekilde:
  1. Brolay (₺8, 99)
  2. Harikolay (₺17, 99)
  3. Efsolay (₺34, 99)
  4. Sansasyolay (₺119, 99)
  5. İmparatolay (₺229, 99)
  6. Techolay (₺3500)
Bu şekilde yazmış. Bence siz tekrar okuyun. Ben abonelik sisteminde "6. Techolay" fazla buluyorum. Sizin buna neden itiraz ettiğinizi anlamadım.

Dostum onu alınca senin eline bir şey geçmeyecek. Daha doğrusu fiyatı karşılayacak bir karşılık alamayacaksın. Tamamen destek amaçlı oluşturulmuş bir abonelik sistemi. Katıl zaten kanallar gelişsin, aboneler tarafından desteklenen diye var.

Son düzenleyen: Moderatör: