Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bunu bir şeyleri ötelemek için demiyoruz. Buna istinaden diyoruz:

XenForo 2.3 ile birlikte Wordpress sistemini daha kolay birleştirebileceğiz. SSO sayesinde Wordpress altında forum hesabınızla login olmuş gibi yorum yapabileceksiniz.
Böyle olduğunu biliyorum. Aksini yapmanız zaten size bir şey kazandırmaz 😀. Cevap için teşekkürler.

Bunu bir şeyleri ötelemek için demiyoruz. Buna istinaden diyoruz:

XenForo 2.3 ile birlikte WordPress sistemini daha kolay birleştirebileceğiz. SSO sayesinde WordPress altında forum hesabınızla login olmuş gibi yorum yapabileceksiniz.

XenForo 2.3 sanki Mart ayından önce gelecekti diyordunuz o Technopat için mi geçerliydi? Gerçi oradan ayrıldınız ama burada da aynısı mı geçerli merak ettim. Yoksa 2.3 sürümü Haziran ayına kadar mı gelecek?

Yakında ne yapıyoruz, ne ediyoruz diye bir güncelleme paylaşmak istiyorum. Sabah video çekmek için kalkıyorum, siteye haber girişi yok, haber girmeye başlıyorum. Daha haber akışını oturtamadık.

XenForo 2.3 sanki mart ayından önce gelecekti diyordunuz o Technopat için mi geçerliydi? Gerçi oradan ayrıldınız ama burada da aynısı mı geçerli merak ettim. Yoksa 2.3 sürümü Haziran ayına kadar mı gelecek?
XF 2.3 çıkışı bize bağlı değil. XenForo ekibi çıkarır çıkarmaz biz burayı kısa sürede güncelleriz. Technopat'tan hızlı güncelleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

XF 2.3 çıkışı bize bağlı değil. XenForo ekibi çıkarır çıkarmaz biz burayı kısa sürede güncelleriz. Technopat'tan hızlı güncelleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Anladım diyorsunuz ki XenForo ekibi 2.3 sürümünü çıkardığı gibi ekleyeceğiz. Tamamdır teşekkürler.

Evet. Ve siz de buradan takip edebilirsiniz: