Son zamanlarda sistemim en ufak darbelerde (örneğin ayağımın çarpması) kilitlenmeye başladı. Sorun neden olabilir? Ekran kartımı sıkıca sabitledim, kabloları kontrol ettim ve Windows NVMe M.2 diske kurulu. Son seferde masaya hafifçe vurduğumda mavi ekran aldım.
PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar'da uyumluluk kontrolü sağlayan bilgisayar toplama sihirbazı ile kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin.
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 Kullanıyorum. Ubuntuyu ikinci işletim sistemim olarak kullanmak istemiştim. Kurulum kısmını hallettim ve 10 dakika bekleyişin ardından hazırdı. Ancak flash belleğimi please remove the installation medium then press enter yazısı geldiği anda çıkarttım ve sanırım başarısız oldum. Tekrardan kuracakken ikincil işletim sistemi olarak ayarlayı seçtim. Ve bu sefer iki tane Ubuntu olduğunu gördüm. Ama diskime baktığım zaman veya kurulan işletim sistemlerime baktığım zaman gözükmüyor.
Benim 7000 TL bütçem var. Süreceğim yer asfalt ama tümsekler var. 27.5 veya 29 jant bakıyorum. 172 boyum var 185'e çıkacak gibi duruyor. Hem de ilk konuyu ben açayım dedim.
Merhaba, bankamatik kartım olmasına rağmen sanal kart oluşturmaya çalıştığımda "Bu işlem için uygun kartınız bulunmamaktadır." hatası alıyorum. Önceden bu hatanın sebebini genç kartımın olmasına yoruyordum ve gidip eski kartı iptal ettim, yeni kart siparişi verdim. Sonuç değişmeyince de buraya sormak istedim. Aranızda İşCep üzerinden sanal kart oluşturabilen var mı?
Bir resim gördüm arkadaşlar ekteki gibi Monster'i kötülüyorlar. Gerçekten dalga geçildiği kadar kötü mü? Satın almayı düşünmüyorum zaten bir laptop arayışında olduğum zamanlarda da almadım. Aklımdan bile geçmedi şu anki laptopumdan çok memnunum fakat gerçekten bu kadar kötü mü bu firma?