Technopat'ta konusu açılmış adam benim yaşadıklarımı yaşamış. Yetmemiş bir de bilgilerini de değiştirebiliyormuş ben en azından bilgi değiştiremiyordum ama birinin gittim istemeden IP adresi sekmesi mi ne o yaşadığı şehri falan gördüm.

Ama banlandım falan sandım korkudan hesabıma girmeye çalıştıkça başkasının hesabına giriyordum, @Kaays gibi aktif üyelerin hesaplarını birer birer gezdirdi bana site. O gün dedim zaten dedim yeni foruma hemen şap diye üye olursan olacağı buydu kişisel verilerimiz zaten korunmuyor bir de bizim hesaplar milletin eline geçti dedim o an. Hacklandim sandım, genel olarak aktif güruh var onların hesapları gezdiriyor. O isimleri forumdan çıkarsan forum aktiflik anlamında çöker. Kaays onlardan biri. Bir de @20424 bu arkadaşın hesabı özellikle çıktı.

O gün sayfayı her yenilememde farklı birinin hesabı geldi, sizde de benim hesabım açılmış, ilk aşamada bende tedirgin olmadım değil, hoş bir durum değil tabii ki, durumu kısa sürede düzeltip bilgi verdiler, güven sarsıcı bir durum olduğu aşikar.

Son düzenleme:
Yeni olduğu için olabilir. Geceleri moderatörler dahil herkes uyuduğu için geceleri konular onaylanmıyor. Sabah 8-9 gibi onaylanıyor genellikle.
Geceleri de denetimde olan moderasyon üyeleri var. Denetimlerin ekip arasında saat aralıklarına göre planlanması söz konusu. Bu konuda çalışılıyor.

@20424 , @4323, Konunun detayına ulaşabilirsiniz.
Bende bu konuyu arıyordum, açmaya çok üşendim. Bana denk gelen profiller benden aktif üyelerdi dedim yanlışlıkla hesap silinirse benim yüzümden diye korktum ama Allah'tan yaşayan var mış baya. Onca emek çöpe gidecek diye varya...