Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Evet bu kadar netim.

Bu kategoride gerçekten elle tutulur konular yok.
Teknoloji sitesinde en son bakacağım kategoridir. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mıdır.

He, mevzu site trafiği ile alakalı ise bir şey diyemem. Ama sağlık ile alakalı doğru bilgileri sağlık ile ilgili alanlardan araştırmayı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -8 Eksi
Bundan 👇

Yahu her gün bir başka kategori kapatılsın konusu açılıyor enteresan ama şu testis konusundan ben de iğrendim yani mod olsam onaylamazdım o konuyu, üstüne engeli basardım konuyu açana.

Bu şey gibi, Instagram'dan bir kişinin yasaklı bir şey yapması sonucu kişiye ceza vermek yerine Instagram'ı kapatmak gibi. Neden kapatılsın? Gereksiz bir kategori değil. Sağlık hakkında konuşulabilir, tartışılabilir.

Örneğin bir sakatlık geçirsem mesela evde nasıl pansuman yapabileceğimi, neler kullanabileceğimi, durumumu yaşayanlar olup olmadığı ve sonrasında nasıl iyileştiği hakkında bilgi edinilebilir.

Size hak vermiyor değilim fakat göz ardı edebilirsiniz. Üç hafta ishali geçmeyen birisi konu açmıştı, hâlâ soruyor ne yapmalıyım diye. Konuyu açarken ne düşünüyordu bilmiyorum. Fakat 10 konunun 9'u böyle olsa da konu sahibinin yaşadığı sorunu birebir yaşayan ve şifa bulan başka bir arkadaş yorum yaparsa o kategoriyi anlamlı hâle getiriyor.

Ya bu ne sığ bir düşüncedir ya. Spor da olmasın, Alışveriş yeri olmasın, kredi kart bölümü olmasın, sosyal medya olmasın falan. Sana göre başka bir şeyi kaldırsınlar mı?

Ulan biri mastürbasyon sorar, biri prezervatif sorar, bizimkiler de çığırından çıkar. Hakikaten enteresansınız. Benim yazmış olduğum bir makale var, git oku belki bir şeyler kaparsın. Yarın yeni bir tane daha geliyor.

Kategoriyi göz ardı etmek bu kadar mı zor geliyor size anlamıyorum.
Hocam, sağlık kategorisi kaldırılmasından ziyade buradakiler sağlık konusunda nasıl bir bilgi verebilir ki? Yani "sağlık" konusu saçma. Ha bakmıyorum ben orası ayrı bir durum lakin bir kişi soru sorduğunda verilebilecek cevap "doktora git" demek olmalı ki başlığı açan kişi bunu bilmeyecek kadar cahil ise, hiç yaşamasın daha iyi kusura bakmayın. Yanlış bilgi vererek veya yanlış yönlendirme yaparak kişiyi daha hasta bir duruma sokabilir, ben şunu kullandım, sende kullan geçer gibi saçmalık cevapları mod'lar kaldırıyor mu mesela, bilmiyorum.

Sizin yazdığınız "makale"ye baktım, yalnız siz ona makale diyorsunuz fakat makale'nin ne olduğunu bilmediğinizi düşünüyorum. Yazdığınız "makale" kolay bir google aramasında çıkacak basit şeyler. İnsanlara gelip burda "git iki bişey öğrenirsin" demek komik kaçıyor, uzmanı olmadığınız konular hakkında makale yazamazınız, sadece basit bilgiler verebilirsiniz, sizde onu yapabilirsiniz ve yapmışsınız.

İnsanları, sağlıkla ilgili konularda doğru şeyleri araştırmaya da yönlendirebilirsiniz mesela, böylece sağlık başlığında gerçekten sağlıklı konularımız olabilir.

Sağlık kategorisini kaldırmak yerine neden yardımcı olacak birimlere yönlendirmiyorsunuz? Göz ardı edebilirsiniz eğer beğenmiyorsanız. Burası sadece teknoloji forumu değil günce 100'lerce konu açılıyor. İnsanlar merak ediyor soruyor veyahut korkuları oluyor telaş ediyor soruyor bu kötü bir şey değil. Ya onları yönlendirin ya da konuyu göz ardı edebilirsiniz...

Son düzenleme: