Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Evet bu kadar netim.

Bu kategoride gerçekten elle tutulur konular yok.
Teknoloji sitesinde en son bakacağım kategoridir. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mıdır.

He, mevzu site trafiği ile alakalı ise bir şey diyemem. Ama sağlık ile alakalı doğru bilgileri sağlık ile ilgili alanlardan araştırmayı tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -8 Eksi
Çoğunluk hala sağlık kategorisinin mantığını anlayamadı. İlla her sorun için uzmana gitmeye gerek yok. Bazı sorunları burada gelebilecek öneriler ile çözebilirsin. Örneğin yüzünde sivilce mi çıkıyor? Ergenlikteysen normaldir. Çeşitli kremler vb. kullanır, beslenmene dikkat edersin. Çok abartı mı çıkıyor? İşte o zaman bir uzmana görünmelisin. Veya fitness sonrası kol kasların mı ağrıyor? Kas yırtıldığı ve tekrar çıktığı için çoğunlukla normaldir. Ama abartı ağrıyor ve birkaç gündür geçmedi mi? İşte o zaman bir uzmana görünmelisin. Aradaki çizgiyi görmek gerek.

Sağlık kategorisi illa kesin çözümü bulmak için yok, öneri vermek amacıyla var (olmalı). En azından benim anladığım bu.

Adı üzerinde "Sosyal". Sadece teknoloji zorunluluğu yok. Burada çok farklı konular konuşulurken sağlık konusuna takılmanız biraz ilginç. Aynı konuda başına bu durum gelmiş insanların görüşlerini fikirlerini almak için ideal. En azından başınız mı ağrıyor? Sorusunu sorduğunuz haber sitelerinde kanser olabilirsiniz cevabını almazsınız mesela. Bana kalırsa da sağlık konularında gereksiz haber siteleri kapanmalı.

Kimse sağlıkla alakalı konuları forumdan medet bulmamalı zaten. Doktora gideceksindir, gitmeden önce aklına takılan soruları sorarsın. O kategori onun için var.

@8731 hocam senin bir an önce sakinleşmen lazım. Yazdığım şeyde burada herkes doktor burada yazanlara uyun demiyorum. Başından geçmiş olanlar görmüş geçirmiş olanlar fikir alsın diye var o konu. Kesin bir bilgi yok sadece fikir alışverişi için önemli. Kesin çözüm doktordur. Sinirlenmeden önce yazdığım mesajı sakince anlayarak okusaydınız keşke. Sağlıklı günler diliyorum. İyi Sosyaller.

@8731 hocam senin bir an önce sakinleşmen lazım. Yazdığım şeyde burada herkes doktor burada yazanlara uyun demiyorum. Başından geçmiş olanlar görmüş geçirmiş olanlar fikir alsın diye var o konu. Kesin bir bilgi yok sadece fikir alışverişi için önemli. Kesin çözüm doktordur. Sinirlenmeden önce yazdığım mesajı sakince anlayarak okusaydınız keşke. Sağlıklı günler diliyorum. İyi Sosyaller.
Yazdıklarımı moderatörler bir sebep sunmadan silmiş, tekrar laf anlatamam.

Bu arada senin fikrini uymayan bir cevap alınca karşı taraf sinirli olmuyor hocam, bu değişik tutumdan vazgeçip sadece fikrini belirtirsen daha iyi olur.

Merhaba,

Vakti olmayanlar için özet geçeyim, kategori silinmeyecek.

İlgili kategoride açılan konuların troll olup olmadığını mesaj yazıldığı zaman anlıyoruz ve konuyu siliyoruz. Kaldı ki bu zamana kadar aynı kategoride sizin görmediğiniz birçok konu da onaylanmadan silindi. Bu kategorinin amacı fikir almaktır, Sosyal'deki kimse sağlık konusunda uzman değil, zaten olamaz da. Aynı kategorinin silinmesi için daha önce açılmış olan öneriler gibi bu öneri de bir anlık sinir ve göz ardı et seçeneği yokmuş gibi düşünülerek açılmış bir öneri.

Sosyal'deki kategorileri, konuları, etiketleri ve üyeleri göz ardı etme özelliği sizlerin ilgilenmediği şeyleri gizlemesi için eklenmiş bir özellik. Sizin rahatsız olduğunuz şeylerden bir başkası rahatsız olmayabilir ve bu durumda sorunu genele yaymak yerine kendiniz çözebilirsiniz.

İyi geceler, iyi sosyaller dilerim.

@Barış, bu yoruma ek olarak da yasaklamak hiçbir zaman için çözüm değildir, çözüm de olmamıştır. Yasakçı zihniyeti savunmanın mantığı yok.