- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?https://test.teteos.net/browser sayfasından.
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Resim boyutu olayı yüzünden ekran görüntüsü paylaşamıyorum, rapor gönderdim.
İlginç bir durum söz konusu. Çünkü Brave ile mesaj atınca işletim sistemi bilgisi olmuyor. Sadece Linux görünüyor. Fakat Firefox ile girince Ubuntu simgesi görünüyor. Buradaki konuda Firefox ile mesaj atmıştım ve Ubuntu simgesi çıktı.Tamamdır. Tespit edilebildiği kadar doğru tespit edilmişler. Geri bildirimin için teşekkürler, ellerine sağlık.
Linux Kernel sürümün de tespit edilmiş.
10 bin fark görünüyorsa bence iPhone 16 Pro alın. 10 bin lira bu seviyedeki fiyatlar nezdinde aşırı bir fark sayılmaz.
- Makaleler
- 14
Raporların hepsine baktım. Biri sanırım HarmonyOS isminde Android tabanlı işletim sistemi kullanıyor ve Android olarak tespit edilmiş. "
HuaweiBrowser/15.0.4.312" şeklinde bilgi de vardı. Onun dışında diğer raporlarda pek bir şey yapılmıyor maalesef.
HarmonyOS ve Huaewi Browser desteğini ekledik. Techolay güncelleme yaptığında Huaewi tarayıcısı da tespit edilebilecek.
HuaweiBrowser/15.0.4.312" şeklinde bilgi de vardı. Onun dışında diğer raporlarda pek bir şey yapılmıyor maalesef.
Sebebi şu, işletim sistemleri Firefox'u bilgi verecek şekilde paketleyebiliyorlar. Genelde Firefox, web sitelerine (K/L/X)Ubuntu olduğunu söylüyor. Ancak diğerleri sadece Linux bilgisi gönderebiliyor.İlginç bir durum söz konusu. Çünkü Brave ile mesaj atınca işletim sistemi bilgisi olmuyor. Sadece Linux görünüyor. Fakat Firefox ile girince Ubuntu simgesi görünüyor. Buradaki konuda Firefox ile mesaj atmıştım ve Ubuntu simgesi çıktı.
10 bin fark görünüyorsa bence iPhone 16 Pro alın. 10 bin lira bu seviyedeki fiyatlar nezdinde aşırı bir fark sayılmaz.
HarmonyOS ve Huaewi Browser desteğini ekledik. Techolay güncelleme yaptığında Huaewi tarayıcısı da tespit edilebilecek.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
LibreWolf maalesef kendini Firefox olarak tanıtmakta.Merak ettim
Not: Bu yorumu LibreWolf ve Windows 11 LTSC üzerinden yaptım.
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Mesajı güncellediğimizde eğer cihaz değiştirmişsek tarayıcı/cihaz bilgilerini değiştirmiyormuş
Geri bildirim olarak kalsın.
- Makaleler
- 14
Bence öyle de olmalı ama eskisinde nasıldı hatırlamıyorum.Mesajı güncellediğimizde eğer cihaz değiştirmişsek tarayıcı/cihaz bilgilerini değiştirmiyormuşGeri bildirim olarak kalsın.
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Windows 11 kullanıyorum fakat gözükmüyor bu arada. Bilginize. 10/11 yazıyor.Bence öyle de olmalı ama eskisinde nasıldı hatırlamıyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-