Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdır. Tespit edilebildiği kadar doğru tespit edilmişler. Geri bildirimin için teşekkürler, ellerine sağlık. 💯

Linux Kernel sürümün de tespit edilmiş.
İlginç bir durum söz konusu. Çünkü Brave ile mesaj atınca işletim sistemi bilgisi olmuyor. Sadece Linux görünüyor. Fakat Firefox ile girince Ubuntu simgesi görünüyor. Buradaki konuda Firefox ile mesaj atmıştım ve Ubuntu simgesi çıktı.

Raporların hepsine baktım. Biri sanırım HarmonyOS isminde Android tabanlı işletim sistemi kullanıyor ve Android olarak tespit edilmiş. "
HuaweiBrowser/15.0.4.312" şeklinde bilgi de vardı. Onun dışında diğer raporlarda pek bir şey yapılmıyor maalesef.

İlginç bir durum söz konusu. Çünkü Brave ile mesaj atınca işletim sistemi bilgisi olmuyor. Sadece Linux görünüyor. Fakat Firefox ile girince Ubuntu simgesi görünüyor. Buradaki konuda Firefox ile mesaj atmıştım ve Ubuntu simgesi çıktı.

Sebebi şu, işletim sistemleri Firefox'u bilgi verecek şekilde paketleyebiliyorlar. Genelde Firefox, web sitelerine (K/L/X)Ubuntu olduğunu söylüyor. Ancak diğerleri sadece Linux bilgisi gönderebiliyor.

HarmonyOS ve Huaewi Browser desteğini ekledik. Techolay güncelleme yaptığında Huaewi tarayıcısı da tespit edilebilecek.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.