Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El atıyoruz hemen. Tespit edilebiliyorsa sonraki sürüm görüşürüz :D

Ekleme: Soul Browser (sadece Android sürümü) tespit edilebiliyor. Eklemeli miyiz? :cool: @3996
Telefondan foruma çok giriş yapmıyorum. Ama Soul Browser'ı ben de görmek isterim. Benzer şekilde bence Android özelinde Via ve Stargon tarayıcıları da eklenebilir. Bu üçü birbirine benziyor, reklam engelleme, açılır pencere engelleme(android de bunu uzantı ile yapamayan tarayıcılar var) ve video oynatıcılarından dolayı sık sık kullandım. Soul aralarında en detaylı ve düzgün güncelleme alanları. Via biraz sade bir tarayıcı olarak pazarlanıyor. Stargon bir tık yavaş ve eski kalıyor.

Telefonda Chrome, Edge, Vivaldi, Firefox, Brave hepsini uzun süre denedim. Asla yukarıdaki tarayıcılar kadar hızlı, ek özellikleri olan ve kullanım amacımı karşılayan bir deneyim sağlayamadılar. Çok araştırmadım ama bu tarayıcılar Koreli veya Çinli bireysel geliştiricilerin yaptığı türden tarayıcılar. Belki bir ara telefona siz de tarayıcı yaparsınız. Genel kitle araştırmıyor olabilir ama Android tarafında bence tarayıcı kısmı halen eksik. En basiti Android TV'lerde düzgün bir tarayıcı halen yok.

Soul Browser'ı ben de görmek isterim.
Desteğini ekledik. Gelecek sürümde çalışacak.

Benzer şekilde bence Android özelinde Via ve Stargon tarayıcıları da eklenebilir.
Android Via desteğini zaten eklemiştik. Şu an bile çalışıyor olması lazım. Stargon için bir şey diyemem. Onu araştıracağız.

Tespit edilemeyecek. Sunucuya bilerek yeterli bilgi vermiyorlar ve bunu gizlilik sanıyorlar.

Yeni tarayıcı tespit sistemi, önceki sisteme kıyasla daha doğru tespitler yapıyor gibi görünüyor.

Yeni tarayıcı tespit sistemi, önceki sisteme kıyasla daha doğru tespitler yapıyor gibi görünüyor.
Bu konuya gelen geri bildirimler sayesinde yeni sürümü de birazcık daha geliştirdik. Elimizden geleni yapıyoruz ancak tespit edilemeyen tarayıcılarda teknik olarak mümkün olmayabiliyor.

Çünkü maalesef her tarayıcı geliştirenler web sitelerine başlık dediğimiz bu verilere kendilerini tanıtmayı akıl edemiyorlar...

Linux konusunda da maalesef elimiz kolumuz bağlı. Ancak bazı tarayıcılardan Ubuntu'yu, Fedora'yı tespit edebiliyoruz.

Bu arada Xbox ile internet sitelerine giriliyor mu? Güncel Xbox kullanan var mı?

Son düzenleme:
Bu konuya gelen geri bildirimler sayesinde yeni sürümü de birazcık daha geliştirdik. Elimizden geleni yapıyoruz ancak tespit edilemeyen tarayıcılarda teknik olarak mümkün olmayabiliyor.

Çünkü maalesef her tarayıcı geliştirenler web sitelerine başlık dediğimiz bu verilere kendilerini tanıtmayı akıl edemiyorlar...

Linux konusunda da maalesef elimiz kolumuz bağlı. Ancak bazı tarayıcılardan Ubuntu'yu, Fedora'yı tespit edebiliyoruz.

Bu arada Xbox ile internet sitelerine giriliyor mu? Güncel Xbox kullanan var mı?
Eve gider gitmez Xbox üzerinden deneyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.