Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Hasan Merkit geçen gün ilgimi çekmişti eklenti. Bilgisayardayken Windows 11 olarak görünüyordu ancak telefondan yazdığımda da yine Windows 11 olarak görünüyordu. Bir süre düzelecek mi diye beklememe rağmen aynı sonuçla karlışmıştım bilgine. Telefon Android bir telefon bu arada.
Eklenti aktifleştirildiğinde tekrar kontrol edelim. Bir sorun varsa düzeltiriz.

Eklenti çalışmıyor mu? Logo gözükmüyor şu an.

Brave sürüm numarası konusunda değişiklik yapacağız. Brave sürüm numarasının Chrome sürüm numarasını takip etmediğini fark ettik. Brave sürümü tespit edilemiyor. Ancak Chromium sürümü tespit edilebiliyor.

1748681283804.webp

Yani yeni sürüm için bunu yapmamız sanırım daha doğru olacak:

Şu an: Brave 137
Yeni sürüm: Brave (Chromium 137)

Ben bir şey farkettim. Firefox kullanırken işletim sistemimi Windows 10/11, Brave kullanırken ise Windows 11 olarak gösteriyor.

Screenshot_5.webp
Screenshot_6.webp

Ben bir şey farkettim. Firefox kullanırken işletim sistemimi Windows 10/11, Brave kullanırken ise Windows 11 olarak gösteriyor.

Eki Görüntüle 153589Eki Görüntüle 153590
Çünkü maalesef Firefox tarayıcısı Sec_CH_UA ile başlayan başlıkları kullanmıyor ve Windows 11 bu başlıklardan tespit edilebiliyor.

Güncelleme ile iOS 26 uyumluluğu eklendi ve Instagram içi tarayıcı tespitinin çalışmaması sorunu giderildi.

inbound3972791688964213091.webp

Mesaj Edge ile yazılan mesaj ile birleştirildiği için Edge görünmekte.

Son düzenleme:
Çünkü maalesef Firefox tarayıcısı Sec_CH_UA ile başlayan başlıkları kullanmıyor ve Windows 11 bu başlıklardan tespit edilebiliyor.

Güncelleme ile iOS 26 uyumluluğu eklendi ve Instagram içi tarayıcı tespitinin çalışmaması sorunu giderildi.

Eki Görüntüle 154865

Mesaj Edge ile yazılan mesaj ile birleştirildiği için Edge görünmekte.
AOSP Pixel ROM tespit edildi. Cihaz ve ROM nedir hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.