Hocam kesinlikle Türk ya da Türkçe düşmanlığı olduğunu düşünmüyorum. CD project red gibi bir firmanın bile başı az daha istikbal g. Tlerdedir çevirisi yüzünden belaya giriyordu ve bu tarz çevirileri anlayamadıkları için buna bütçe ayırmak istemedikleri ve oyunda bu kadar detay varken belirli diller dışında başka bir dil eklemeyi düşünmedikleri için eklemiyorlar diye düşünüyorum ben.
----------------------------------------------------------------------------------------
@Enes3078 hocam bence ortak file server olayı çok ama çok mantıklı bir şey değil. En azından şimdilik. Yapacağınız iş tamamen Türkçe yama piyasasındaki çürük çeviri projelerini de temizleyecektir diye düşünüyorum. Mesela piyasada aynı oyunun hem makine çevirisi hem de bireysel çeviri projesi var diyelim. Hangisi ünlü ise onun öne çıkma ihtimali var iken burada aynı oyunun 2 çeviri projesi de yer alacak belki de hangisinin makine çeviri hangisinin el çevirisi olduğunu görebileceğiz. Belki bir oy mekaniği ile indiren kişilerin hangi yamaları daha çok sevdiği ücretli olup olmaması gibi veya Türkçe yamaya sahip oyunlar başlığı gibi bir künye bile bu topluluk için mükemmel bir iş.
Biz üyelere de kırık linklerin bildirimi eğer yeni bir yama varsa bunun ekip ile paylaşılması ve benzeri şeyleri içeriyor. Umarım güzel bir sonuç elde edilir. Eğer ciddi ciddi bir sunucu düşünülüyor ise bunun 15GB ücretsiz hesaplardan oluşan bir Google Drive hesap grubu olması güzel olabilir Google Drive Yandex disk mega. Nz gibi bir sürü bulut hizmeti var sonuçta ücretsiz işlem yapan.