Oyun çevirmeyi şöyle böyle biliyorum. Yani en azından çeviri dosyaları şifrelenmemişse. Ancak, İngilizcem iyi değil bu yüzden hiç girişmedim maalesef :( Keşke İngilizcem iyi olsaydı katkı sağlamak isterdim.

Hocam umarım siz de çeviri gruplarına ulaşması için gerekli çabayı göstermişsinizdir :coffee:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam umarım siz de çeviri gruplarına ulaşması için gerekli çabayı göstermişsinizdir :coffee:

Mevcut Türkçe yama ekipleriyle özel konuşma başlatıp kendilerinin de bu duyuruya kulak vermelerini ve paylaşmalarını rica ettim. Önümüzdeki günlerde de birkaç tanesine iletirim fakat bunu iletecek kimseler varsa zaten iletirse çok iyi olur, herkesle iletişime geçmek o kadar da kolay değil.

Güzel bir düşünce. Yanı sıra bir ara forum olarak organize olup Rockstar Games'e toplu olarak mail atsak aslında başarılı olur muyuz acaba?😃

Seedleyecek biri kalmazsa anlamı kalmıyor. O nedenle onlara da sıcak bakmıyorum çünkü henüz o kadar büyük bir kitleye sahip değiliz.
Dosyalar, BitTorrent protokolü kullanılarak eşitlenir. Seed mantığı yoktur. Sürekli internet açık kalması için tabii ki sunucuda alan olması gibi konularda maliyeti arttıracağından tercih etmeyeceğinizi düşünüyorum. Kişilere bu rol verilse kendi bilgisayarlarından paylaşıma açıp açık bıraksalar onun da güvenirliliğini kanıtlamak zor. Süreci takip edeyim. Teşekkürler.

Güzel bir düşünce. Yanı sıra bir ara forum olarak organize olup Rockstar Games'e toplu olarak mail atsak aslında başarılı olur muyuz acaba?😃
Zamanında Twitter üzerinde denendi, hatta birçok kişi denedi. Firmadan cevap gelmeyince herkes vazgeçti. Yani kısacası yapılmaz; boş bir iş.

Ben aksini düşünüyorum açıkçası. Oyun yapımcıları o kadar fazla dil eklemesi yaparken, Türkçeyi hiçe saymalarına anlam veremiyorum. Türk düşmanlığı olarak görüyorum. Ve en az 10 dil desteği ile çıkmış bir oyunun satın alınmasını ve hatta yapımcı firmanın diğer çıkarmış olduğu oyunların da oynanmasını doğru bulmuyorum. Tekrar tekrar Crysis bitirmeye devam.

Son düzenleyen: Moderatör: