Unity oyunlarını Türkçe çevirme rehberi yapmanın zamanı gelmiş.
Yaparsanız çok iyi olur hocam. Şahsen ben yapmayı çok istiyorum fakat dil bilgim yeterli olmasına rağmen teknik bilgim yeterli değil. Yaparsanız lütfen beni etiketleyin.
Unity oyunlarını Türkçe çevirme rehberi yapmanın zamanı gelmiş.
Resillio Sync gibi yazılımlarla da sağlanamaz mı acaba? Sadece anlamak için soruyorum. Yanlış anlaşılmasın.Bunu düşünüyoruz fakat şu anki sunucumuz buna elverişli değil. Seneye bunu düşünmekteyim ben de![]()
Resillio Sync gibi yazılımlarla da sağlanamaz mı acaba? Sadece anlamak için soruyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Hocam umarım siz de çeviri gruplarına ulaşması için gerekli çabayı göstermişsinizdir![]()
Dosyalar, BitTorrent protokolü kullanılarak eşitlenir. Seed mantığı yoktur. Sürekli internet açık kalması için tabii ki sunucuda alan olması gibi konularda maliyeti arttıracağından tercih etmeyeceğinizi düşünüyorum. Kişilere bu rol verilse kendi bilgisayarlarından paylaşıma açıp açık bıraksalar onun da güvenirliliğini kanıtlamak zor. Süreci takip edeyim. Teşekkürler.Seedleyecek biri kalmazsa anlamı kalmıyor. O nedenle onlara da sıcak bakmıyorum çünkü henüz o kadar büyük bir kitleye sahip değiliz.
Zamanında Twitter üzerinde denendi, hatta birçok kişi denedi. Firmadan cevap gelmeyince herkes vazgeçti. Yani kısacası yapılmaz; boş bir iş.Güzel bir düşünce. Yanı sıra bir ara forum olarak organize olup Rockstar Games'e toplu olarak mail atsak aslında başarılı olur muyuz acaba?![]()