Çözüldü Tecno Spark 30 Pro Android 14'ten sonra güncelleme alacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shawinnz

Becerikli
Yer
Gudermes, Chechnya
Yakın zamanda bu modeli aldım, telefondan genel olarak memnunum ama güncelleme tarihleri kafamı karıştırdı. En son güvenlik güncellemesini 5 ay önce almış, bu normal mi? Ayrıca şu an Android 14 var telefonda, internet sitelerinde “şu anlık planlı bir güncelleme bulunmuyor” diyor. Yani bu telefon hep Android 14’te mi kalacak?

Screenshot_20250520-180033.webp

Tecno Spark 30 Pro modelinin Android 14'ten sonra güncelleme alıp almayacağına dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak Tecno'nun güncelleme politikaları göz önüne alındığında, bu modelin Android 15 veya sonraki sürümleri alması pek olası görünmemektedir. Resmi bir bilgi yok yani.

Tecno spark 30 Pro modelinin Android 14'ten sonra güncelleme alıp almayacağına dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak Tecno'nun güncelleme politikaları göz önüne alındığında, bu modelin Android 15 veya sonraki sürümleri alması pek olası görünmemektedir. Resmi bir bilgi yok yani.

modelimiz için planlanan bir Android'ya da hiOS güncellemesi bulunmamaktadır. sitelerinde bunu söylüyorlar. Büyük ihtimalle Android 15 almaz.

Teşekkür ederim, peki bu kötü bir şey mi ve güvenlik güncellemelerini de aynı şekilde almayacak mı? Bir de bu beni ne kadar idare eder ve ileride “cihazınız bu sürümle uyumlu değil” uyarılarını çok görmeye başlar mıyım?

Teşekkür ederim, peki bu kötü bir şey mi ve güvenlik güncellemelerini de aynı şekilde almayacak mı? Bir de bu beni ne kadar idare eder ve ileride “cihazınız bu sürümle uyumlu değil” uyarılarını çok görmeye başlar mıyım?
Bence kotu Android destegi almamasi. Guvenlik guncellemesi ya 1 sene ya da 2 sene alir. Almayadabilir. Bu cihaz seni cok idare etmez cunku yakinda Android 16 cikacak. Yani 2 surum eski bir telefon kullanmis olacaksin. Ben olsam satip baska telefon alirdim. Tabii bu bir zorunluluk degil sadece ben kullanmazdim. Ayni fiyata farkli telefon alirdim.

Evet, güncelleme almaması kötü bir şey. Ama Android 14 yeni çıkmış bir sürüm sayılır. En az 4,5 yıl rahat kullanırsınız. Uygulama desteği konusunda rahat olun.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt