Geraltın kılıcı
Üstün
Link:
1-2 ay sonra bu telefonu almayı planlıyorum. Sizce özellikleri nasıl ve dayanıklı mı?
1-2 ay sonra bu telefonu almayı planlıyorum. Sizce özellikleri nasıl ve dayanıklı mı?
Spark 10 Pro kullanıyorum bazen çok yavaş çalışıyor hatta donuyor, Tecno önermiyorum.Link:
Telefon öneriniz var mı? Bu arada mümkünse en fazla 5300TL olsun.Orta üst segment olma şartıyla, samsung ve xiaomi harici başka marka önermiyorum.
Hocam muhtemelen ısındığı içindir. Aynı sorun benim A30 telefonumda da vardı.Spark 10 Pro kullanıyorum bazen çok yavaş çalışıyor hatta donuyor, Tecno önermiyorum.
Dediğin fiyata orta üst segmen sıfır samsung veya xiaomi bulamazsın ancak yenilenmiş bulabilirsin, onlarıda güvenilir olan yerlerden alman lazım, atıyorum aşağıya bak incele.Telefon öneriniz var mı? Bu arada mümkünse en fazla 5300TL olsun.
Hocam muhtemelen ısındığı içindir. Aynı sorun benim A30 telefonumda da vardı.
Tam olarak nereden alabilirim?
Benim tanıdığım vardı ondan alıyordum hep. Fakat telefoncular da bilir bunları. Onlara sorabilirsiniz.
Link: