Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3035

Yetkin
Ekran kartımı tekrardan garantiye gönderdim. 10-15 gün içinde işimin halolacağını söyledi ürünü satın aldığım mağaza.

Benim kartta yaşadığım sorunları biliyorsunuzdur, bir sürü konu açtım.

Micro stuttering, drop, kasma, stabil olmayan gpu kullanımı (mesela bir oyun oynuyorsunuz işlemci %50 ekran kartı %99 kullanıyor aniden işlemci 76 ekran kartı %75 seviyesine geliyor oyunda gecikme ve kekemelik sorunu oluyor) Bu sorunlar beni artık bezdirdiği için iade/değişim talebinde bulundum.

9 aydır Nvidia kullanırken hiçbir sorun yokken AMD kart alınca yaşadığım sorunu kartı Nvidia bir kartla değiştirip artık arasındaki fark neyse ödeyip bu sorunumu halletmek istiyorum

AMD almayı düşünüyorsanız ibret alın halimi.

Kartta yaşadığım sorunları yazdım.

Gidecek teknik serviste ne işlem yapacaklar. Yani neyine bakacaklar merak ediyorum bununla ilgili bilginiz var mı ?
Birde
Sizce iade/değişim yaparlar mı ?

Son düzenleme:
Çözüm
Beyler bugün bilgi almak için aradım, ekran kartım servisten çıkmış, tedarikçi firmaya gönderilmiş. Daha detaylı inceleme için. Bu ne anlama geliyor ?

Hocalarım bugün yine kalktım, resmi olarak serviste olduğu gözüküyordu.
Boğaziçi firmayı arayıp bilgi almak istedim. Kartta sorun olduğunu dengi bir kart bulunmadığı için iade kararı verildiğini söyledi. İade kararı resmi olarak gözüktüğünde gidip paramı alacağım ve Nvidia karta döneceğim.

AMD'den uzak durun.
İade/değişim olayında değişim yaparlar, o da zor bir ihtimal gibi görünüyor. En iyisi kartı satıp kurtulma ben sattım kurtuldum. RTX 4070 alacağım 1 ay sonra, AMD kartından nefret ediyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden zor ihtimal dediniz?
Siz de mi gönderdiniz?

Yaklaşık 1 sene önce 6700XT 5600 sistem almıştım GamingGen'den, aynı sorunla müzdariptim, coil whine amacı ile değişim yaptılar ama çözülmemişti, bana "Normalde kimseye bu sorunlarla değişim yapılmaz, ilk alışverişiniz diye yapalım." demişti. Tüm sistemi iade ettim sonrasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 sene önce 6700XT 5600 sistem almıştım GamingGen'den, aynı sorunla müzdariptim, coil whine amacı ile değişim yaptılar ama çözülmemişti, bana "Normalde kimseye bu sorunlarla değişim yapılmaz, ilk alışverişiniz diye yapalım." demişti. Tüm sistemi iade ettim sonrasında.
Hazır sistem mi aldınız yoksa topladınız mı? Toplama PC'de her parçanın garantisi oluyor.

Benim anlamadığım benim yaşadığım sorunlar için eğer değişim iade olmuyorsa ne için oluyor yıldırım çarpmasında mı ? 🤣

Ne olursa olsun kartım ya iade olacak ya da istediğim bir model ile aradaki para farkını ödeyip değiştirecem son paramla bu kartı aldım.

Normalde garanti böyle sorunlarda eğer çözülmez ise değişim yapmak zorunda diye biliyorum. Yapmazlarsa hakkınızı arayın hocam. Yapmak zorundalar çünkü, biraz bekleyin bakalım, sonucu yazın hocam bende merak ettim.

Normalde garanti böyle sorunlarda eğer çözülmez ise değişim yapmak zorunda diye biliyorum. Yapmazlarsa hakkınızı arayın hocam. Yapmak zorundalar çünkü, biraz bekleyin bakalım, sonucu yazın hocam bende merak ettim.
Peşini bırakmayacağım. Gerekirse 50 defa göndereceğim. Parayı çöpten bulmuyorum.