Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3035

Yetkin
Ekran kartımı tekrardan garantiye gönderdim. 10-15 gün içinde işimin halolacağını söyledi ürünü satın aldığım mağaza.

Benim kartta yaşadığım sorunları biliyorsunuzdur, bir sürü konu açtım.

Micro stuttering, drop, kasma, stabil olmayan gpu kullanımı (mesela bir oyun oynuyorsunuz işlemci %50 ekran kartı %99 kullanıyor aniden işlemci 76 ekran kartı %75 seviyesine geliyor oyunda gecikme ve kekemelik sorunu oluyor) Bu sorunlar beni artık bezdirdiği için iade/değişim talebinde bulundum.

9 aydır Nvidia kullanırken hiçbir sorun yokken AMD kart alınca yaşadığım sorunu kartı Nvidia bir kartla değiştirip artık arasındaki fark neyse ödeyip bu sorunumu halletmek istiyorum

AMD almayı düşünüyorsanız ibret alın halimi.

Kartta yaşadığım sorunları yazdım.

Gidecek teknik serviste ne işlem yapacaklar. Yani neyine bakacaklar merak ediyorum bununla ilgili bilginiz var mı ?
Birde
Sizce iade/değişim yaparlar mı ?

Son düzenleme:
Çözüm
Beyler bugün bilgi almak için aradım, ekran kartım servisten çıkmış, tedarikçi firmaya gönderilmiş. Daha detaylı inceleme için. Bu ne anlama geliyor ?

Hocalarım bugün yine kalktım, resmi olarak serviste olduğu gözüküyordu.
Boğaziçi firmayı arayıp bilgi almak istedim. Kartta sorun olduğunu dengi bir kart bulunmadığı için iade kararı verildiğini söyledi. İade kararı resmi olarak gözüktüğünde gidip paramı alacağım ve Nvidia karta döneceğim.

AMD'den uzak durun.
Siz ürünü nereden satın aldınız?
İtopyadan hazır sistem olarak aldım.Aldığım günden beri micro stuttering yiyip duruyorum.Saliselik takılmalarda olsa çok can sıkıyor.Oyun keyfimin içinden geçti resmen.Bazı arkadaşlarımda bu yüzden sistemlerini garantiye yolladılar fakat 15 günlük garanti sürecinde sadece format atıp çözdük diyip geri yolladılar.

İtopyadan hazır sistem olarak aldım.Aldığım günden beri micro stuttering yiyip duruyorum.Saliselik takılmalarda olsa çok can sıkıyor.Oyun keyfimin içinden geçti resmen.Bazı arkadaşlarımda bu yüzden sistemlerini garantiye yolladılar fakat 15 günlük garanti sürecinde sadece format atıp çözdük diyip geri yolladılar.
Ahahaha format atıp çözmüşler mi ?
Çocuk mu kandırıyor bunlar yahu ?
Neyse ben yollamadan önce Nvidia kartta da denedim. Arkadaşımdan 3060 kartını getirmesini istedim ona göre sorunun neyde olduğunu anlayacaktım. Oyun testleri yaptık takılma filan yoktu.
Umarım sağ salim işimi hallederim.
Çünkü sinir krizi geçirtiyor bu kart.

Bu arada siz bilgisayarınıza Nvidia kart takip deneyin. Sorunun amd'de olduğunu görürsünüz.

Son düzenleme:
Ahahaha format atıp çözmüşler mi ?
Çocuk mu kandırıyor bunlar yahu ?
Neyse ben yollamadan önce Nvidia kartta da denedim. Arkadaşımdan 3060 kartını getirmesini istedim ona göre sorunun neyde olduğunu anlayacaktım. Oyun testleri yaptık takılma filan yoktu.
Umarım sağ salim işimi hallederim.
Çünkü sinir krizi geçirtiyor bu kart.
Bende satıp 4070S e geçecem,garantiyle çözülecek gibi görünmüyor. Zamanında NVİDİA savunuclarına ''siz fanatiksiniz AMD ekran kartlarıda gayet iyidir.''dediğim için tüm NVİDİA kullanıcılarından özür diliyorum.AMD'leri atın çöplere!!

Bende satıp 4070s e geçeceğim, garantiyle çözülecek gibi görünmüyor. Zamanında NVIDIA savunuclarına "siz fanatiksiniz AMD ekran kartları da gayet iyidir."dediğim için tüm NVIDIA kullanıcılarından özür diliyorum. AMD'leri atın çöplere!

Ben çok şükür sattım. Eylül'ün 10'unda Allah izin verirse, RTX 4070 sipariş edeceğim. Sattığıma o kadar mutluyum ki rahatladım resmen.

Beyler bugün bilgi almak için aradım, ekran kartım servisten çıkmış, tedarikçi firmaya gönderilmiş. Daha detaylı inceleme için. Bu ne anlama geliyor ?

Boğaziçi firmayı arayıp bilgi almak istedim. Kartta sorun olduğunu dengi bir kart bulunmadığı için iade kararı verildiğini söyledi. İade kararı resmi olarak gözüktüğünde gidip paramı alacağım ve Nvidia karta döneceğim.

AMD'den uzak durun.

Son düzenleme:
Çözüm
Bugün bilgi almak için aradım, ekran kartım servisten çıkmış, tedarikçi firmaya gönderilmiş. Daha detaylı inceleme için. Bu ne anlama geliyor?

Boğaziçi firmayı arayıp bilgi almak istedim. Kartta sorun olduğunu dengi bir kart bulunmadığı için iade kararı verildiğini söyledi. İade kararı resmi olarak gözüktüğünde gidip paramı alacağım ve NVIDIA karta döneceğim.

AMD'den uzak durun.

Çok şükür hocam çok şükür, iyi ki kurtuldunuz ben cuma günü RTX 4070 Galax siparişi veriyorum darısı sizlere.

Bende 4060 almayı planlıyorum ama nasip de ne varsa o olur.

Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yenmez diye.
1725531825889.webp

aldım hocam şükür.