Teknik servise laptopun tamir olmasını değil değiştirilmesini nasıl söyleyebilirim?

muslumfidel

Başarılı
Yer
Çanakkale

Bu video ile tam sorunumu anlayabilirsiniz. Bu sabah HP destek ile görüşüp sorunumu ilettim. Video kaydı aldım, kaydı alırken laptop bayağı bir sıkıntı da yaşadı ekran gelmedi. Daha sonra ilgilenen arkadaş Windows kurma ve BIOS Update yapılması gerektiğini, bunların işe yaramama durumunda anakart değişimi olacağını söyledi. Kendisine sorduğumda hani 1 yıl sonra tekrar aynısı yaşanmayacak mı diye bana yaani hayır gibi bir cevap verdi. Kendisini her ne kadar yardımcı olmaya çalışsa da bunun garantisini veremiyor. Şimdi anakart değişimi yapmaları tabii ki kötü değil fakat kronik sorunun çözümü de değil. Ben bunu istemediğimi belirtebilir miyim? Farklı bir modelle (kronik olmayan) fiyat farkı ödeyerek değişim daha uygun gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera stabil, mümkün olduğunca uzun bir video çek, bir dakika olsun en azından. Bu videoda sadece cihaz olsun.

Bir diğer videoda da kamera karşısına sen geç ve şunları cevapla:
  • Cihazı ne zaman ve nereden aldın?
  • Cihazı ne zamandır kullanıyorsun?
  • Sorun ne zaman başladı?
  • Seninle birlikte sorunu yaşayan kaç kişiye denk geldin?
  • Cihazı servise vermek istediğinde ne oldu?
  • Ayrıca videoda eklemek istediğin kısımlar.
Telefonun destekliyorsa 4K çek.

Hocam tekrar video çekebileceğimden şüpheliyim, ikinci kere birkaç saniyelik video çekebilmek için oyun açtığımda laptopun kendisine gelmesi yarım saat sürdü uzun süre açamadım. Temiz kurulum sonrası tekrar deneyeceğim fakat kameram oldukça kötü. Her şey için ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…