Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Yapay zekanın seçeneklerini düzenleme yetkim yok. Kodları da elimde olmadığı için maalesef hiçbir şey yapamadım. Ama Techolay yöneticileri isterse kodları inceleyip neler yapabileceğimize bakabiliriz. Yapay zeka ile ilgili aklımızda bir şey daha var. Onun üstünde çalışıyoruz. Ama nasıl sonuçlanacağını bilmediğimiz için hiçbir şey duyurmuyoruz.Peki siz buna biraz değişiklik getirdiniz mi? Yani ayarlarında değiştirme (yazılım atarak) yaptınız mı?
ramazandeveli
Yetkin
Elbette her türlü data iyidir. Data kimden gelirse gelsin başımızın üstünde yeri var. Forumların bir artısı var burada her şey "canlı"
Bu anlamda forum her daim bir adım önde.
Bu anlamda forum her daim bir adım önde.
detista
Başarılı
Yapay zeka yardımcı olabilir. Hiçbir işe yaramaz demek doğru olmaz. Hatta forumda konu açmadan önce yapay zekaya sormak daha mantıklı çünkü zaman kazandırır ya da kendisi çözemese bile size bir fikir verir. Buna rağmen bazı konular olur ki gerçek bir insanın deneyimi ve bilgi birikimi gerekebilir. Bu durumda forumlarda sormak daha mantıklı olabilir.
Merak ettim şimdi.Yapay zeka ile ilgili aklımızda bir şey daha var. Onun üstünde çalışıyoruz. Ama nasıl sonuçlanacağını bilmediğimiz için hiçbir şey duyurmuyoruz.
Çözemediği değil de; her türlü cevap veriyor. Ama bilmediği için atıp sıkılıyor. Onlar da yanlış çıkıyor.Forumlar daha yararlıdır. Yapay zekanın çözemediği şeyler çok oluyor.
- Makaleler
- 4
İnsanlar buna çoktan ayak uydurdular. Reklam yerleştirme olmayan bir yer bulamazsınız. Örtülü veya açık.Sadece bu forumda deneyimli Linux kullanıcıları var, 3 günde bir Windows sürümü değiştirmezse eli ayağı titreyenler var, Apple ürünlerini sonuna kadar övenler var, telefonları deneyimleyenler var, yazılımcılar var. Var da var.
Onu da geçtim, yapay zekanın ürün yerleştirme yaptığı dedikodusu çıkarsa bile sistem toplamaya, şu ürün iyi olur mu sorusunu sormaya insanlar yapay zekaya değil foruma gelecek.
Yapay zekadan önce olduğu gibi.