Teknik sorunlarda forumlar mı yoksa yapay zekâ mı daha iyi?

Ben önce kullanana ve bilene danışıyorum.

Peki siz buna biraz değişiklik getirdiniz mi? Yani ayarlarında değiştirme (yazılım atarak) yaptınız mı?
Yapay zekanın seçeneklerini düzenleme yetkim yok. Kodları da elimde olmadığı için maalesef hiçbir şey yapamadım. Ama Techolay yöneticileri isterse kodları inceleyip neler yapabileceğimize bakabiliriz. Yapay zeka ile ilgili aklımızda bir şey daha var. Onun üstünde çalışıyoruz. Ama nasıl sonuçlanacağını bilmediğimiz için hiçbir şey duyurmuyoruz.

Elbette her türlü data iyidir. Data kimden gelirse gelsin başımızın üstünde yeri var. Forumların bir artısı var burada her şey "canlı"
Bu anlamda forum her daim bir adım önde.

Yapay zeka yardımcı olabilir. Hiçbir işe yaramaz demek doğru olmaz. Hatta forumda konu açmadan önce yapay zekaya sormak daha mantıklı çünkü zaman kazandırır ya da kendisi çözemese bile size bir fikir verir. Buna rağmen bazı konular olur ki gerçek bir insanın deneyimi ve bilgi birikimi gerekebilir. Bu durumda forumlarda sormak daha mantıklı olabilir.

Yapay zeka gerçekten işe yarıyor. Uzun süredir kullanıyorum ancak bir yerden sonra aynı cevapları veriyorlar.

Forumlar daha yararlıdır. Yapay zekanın çözemediği şeyler çok oluyor.

İnsanlar buna çoktan ayak uydurdular. Reklam yerleştirme olmayan bir yer bulamazsınız. Örtülü veya açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…