Merhaba, 1 yıl önce Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklığın beyazını 1 sene önce 2.300 TL'ye Hepsiburada üzerinden Teknosa satıcısından satın almıştım ve kulaklık kendiliğinden bozulmaya başladı. Ben de daha 1 sene garantisi olduğu için servise gönderdim. 1 hafta sonra servis geri dönüş yaptı ve üründe arıza olduğunu, satıcıyla iletişime geçip değişim ya da para iadesi talep etmemi söylediler. Ben de garantiye gönderdiğim Teknosa şubesine gidip mesajı gösterdim. Onlar da beyaz kulaklığın ellerinde olmadığını, siyah renkle değişim yapmak istersem 1.050 TL bir fiyat ödemem gerektiğini söylediler. O sırada ben de beyaz rengi başka bir şubeden getirmelerini istedim. Türkiye'de hiçbir şubede bu kulaklık ne hikmetse ellerinde yokmuş. Ben de kısa sürede yurt dışına çıkacağım için para iadesi talep ettim. Para iadesi için Hepsiburada'yla görüşmemi söylediler. Daha sonra Teknosa'nın sitesine baktığımda siyah ve beyaz renginin stokta olduğunu, sipariş versem kısa sürede kargoya verileceği yazıyor; ayrıca fiyat farkı 2 TL civarı oynuyor. Hepsiburada'ya servis raporunu yolladım ve şu an para iadesi için bekliyorum. Teknosa'nın burada yaptığı şeyin büyük bir kurnazlık olduğunu düşünüyorum. Aynı fonksiyona sahip ürünün sırf rengi farklı diye 1.050 TL verecek değilim.