EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Anakart arıyordum başka yerlerde 7 hatta 8K olan MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi kartı bu satıcıda 6K ya buldum, güvenilir midir?

Screenshot_2024-10-09-14-53-56-358_com.dmall.mfandroid.webp

Güvenilirdir, daha önce alışveriş yaptım. (Tabii ki Boss Bilişim'e bağlayıp bozmadıysa sonradan, ama sanmıyorum.)

@MasterKing25, ince hesap gibi yerler arasında neredeyse 1-2K fark olması beni çok şüphelendirdi, ve ayrıca bir yorumda içinden vida çıkmadı demişler, onlarda anakarttan vida çıkmaz demişler ama benim bu zamana kadar aldığım tüm anakartlarda kendi vidaları çıkıyordu.

@MasterKing25, ince hesap gibi yerler arasında neredeyse 1-2K fark olması beni çok şüphelendirdi, ve ayrıca bir yorumda içinden vida çıkmadı demişler, onlarda anakarttan vida çıkmaz demişler ama benim bu zamana kadar aldığım tüm anakartlarda kendi vidaları çıkıyordu.
MSI yetkili saticisi. Yani güvenilir.

Anakart arıyordum başka yerlerde 7 hatta 8K olan MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi kartı bu satıcıda 6K ya buldum, güvenilir midir?

Eki Görüntüle 88941
Ayrica şu an trendyolda da satiyorlar 200-300 farkla yine tekramarket. Nereden baktiniz bilmiyorum fakat piyasasi asla 7-8 degil.

O butcede Wi-Fi zorunlu degilse onun yerine bu cok daha iyi olur aslinda. Arada asla es geçilmeyecek derecede soğutma farkı var.