Tekrardan PSP almak vs ilk defa DS almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    ilk psp
Daha nadir ve şık duruyor ama tuş pozisyonları leş, oynamak için alıcaksan çarpık parmak olman lazım.
SD Kart adaptoru modunu yaparsanız tadindan yenmez. Tutmak icin uzayli falan olmaniz lazim ama. Asiri rahatsiz bir sey.
Uygun bir sey bulamadim maalesef. Ya bataryasi yok ya da analogu bozuk falan. Duzgun olanlar 3.000'den basliyor. Benim o kadar butcem yok simdilik.

@Simon alırsan şunlardan yaparak en iyi pozisyona sahip olabilirsin onun dışı Allah korusun normal kullanılmaz o.

1742584791406.webp

1742584816351.webp

Uygun bir şey bulamadim maalesef. Ya bataryasi yok ya da analogu bozuk falan. Duzgun olanlar 3.000'den basliyor. Benim o kadar bütçem yok simdilik.

PSP al sat yapmayacaksan alma bence. Yeni nesilden sonra geçiş cidden zor. Sarıyor ama bir yere kadar yani. DS falan git bence farklılık olur sanada.

PSP al sat yapmayacaksan alma bence. Yeni nesilden sonra geçiş cidden zor. Sarıyor ama bir yere kadar yani. DS falan git bence farklılık olur sanada.
Dsi buldum. Butceme uyuyor. Fakat kalemi yok ayrica sarji falan yok yine. Gozunuze iyi gelen bir ilan var midir?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt