erdym
Başarılı
Sağlamına maksimum 1000 TL bana göre. Gidip bitpazarında da arayabilirsin PSP yaygın bir cihaz. PSP 2000 ile fiyat farkı çok az bence ona veya 3000'e bak.
GO alinir mi peki?Sağlamına maksimum 1000 TL bana göre. Gidip bitpazarında da arayabilirsin PSP yaygın bir cihaz. PSP 2000 ile fiyat farkı çok az bence ona veya 3000'e bak.
SD Kart adaptoru modunu yaparsanız tadindan yenmez. Tutmak icin uzayli falan olmaniz lazim ama. Asiri rahatsiz bir sey.
Daha nadir ve şık duruyor ama tuş pozisyonları leş, oynamak için alıcaksan çarpık parmak olman lazım.
Uygun bir sey bulamadim maalesef. Ya bataryasi yok ya da analogu bozuk falan. Duzgun olanlar 3.000'den basliyor. Benim o kadar butcem yok simdilik.SD Kart adaptoru modunu yaparsanız tadindan yenmez. Tutmak icin uzayli falan olmaniz lazim ama. Asiri rahatsiz bir sey.
Gereksiz pahali zaten N1000. Ucuza Beyaz bulsam kapacagim.Uygun bir sey bulamadim maalesef. Ya bataryasi yok ya da analogu bozuk falan. Duzgun olanlar 3.000'den basliyor. Benim o kadar butcem yok simdilik.
Uygun bir şey bulamadim maalesef. Ya bataryasi yok ya da analogu bozuk falan. Duzgun olanlar 3.000'den basliyor. Benim o kadar bütçem yok simdilik.
Dsi buldum. Butceme uyuyor. Fakat kalemi yok ayrica sarji falan yok yine. Gozunuze iyi gelen bir ilan var midir?PSP al sat yapmayacaksan alma bence. Yeni nesilden sonra geçiş cidden zor. Sarıyor ama bir yere kadar yani. DS falan git bence farklılık olur sanada.
Kalemleri bulursun ya. Hani su ucuz tasima cantali dandik paketler var ya Trendyol'da falan onlardan al. Telefon adaptoruyle kullanirsin.Dsi buldum. Butceme uyuyor. Fakat kalemi yok ayrica sarji falan yok yine. Gozunuze iyi gelen bir ilan var midir?