Elimdeki telefonu satıp S8, S9 almak istiyorum. Baktığım cihazların ekranları çatlak, fakat fiyatları çok uygun. O şekil bir telefon alıp yaptırıp idareten kullandıktan sonra satmak istiyorum. Bir firma önerebilir misiniz? Daha önce böyle bir şey yaptınız mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Şehrindeki cam değiştriciler işini görür. Genelde 5% kırılma riski verirler. Kırılırsa bedelini kim ödeyeceği tamircinin inisiyatifine.
ramazandeveli
Yetkin
Bulunduğunuz yerde olmak kaydıyla ARMUT uygulaması kullanmanızı tavsiye edeceğim. İşe yarar çözümler çıkıyor.
Antalya içi yok gibi hocam. Poco X5 pro için 1200, s8-s9 için 1500, s10 için de 2200 istedi bir firma. Kargo ile gönderim sağlıyorlarmış.Şehrindeki cam değiştriciler işini görür. Genelde 5% kırılma riski verirler. Kırılırsa bedelini kim ödeyeceği tamircinin inisiyatifine.
ramazandeveli
Yetkin
Koca Antalya da işini iyi yapan bir telefoncu bulabilirsiniz. Bence o yönde bir araştırma yapın. Elden çalışın daha iyi olacaktır.Antalya içi yok gibi hocam. Poco X5 pro için 1200, s8-s9 için 1500, s10 için de 2200 istedi bir firma. Kargo ile gönderim sağlıyorlarmış.
Sarı sayfalara yönelin.
Benim sorunum antalya içinde olamamam.Koca Antalya da işini iyi yapan bir telefoncu bulabilirsiniz. Bence o yönde bir araştırma yapın. Elden çalışın daha iyi olacaktır.
Sarı sayfalara yönelin.
Kesinlikle kargoyla falan çalışmayın. Tamamlanmış cihazı elden teslim alabilmeniz lazım yoksa saçma sapan yapıştırır yollarlar muhatap bulamazsınız.
Yan sanayi ekran taktırmayın paranıza yazık, iki ay kullanır onu da kırarsınız çok kalitesiz oluyor ön camları.
Yan sanayi ekran taktırmayın paranıza yazık, iki ay kullanır onu da kırarsınız çok kalitesiz oluyor ön camları.
ramazandeveli
Yetkin
Antalya içi arıyorum yazınca akla ne gelir? Antalya merkez de oturduğun. Başta söylesen konu buralara uzamazdı
Bu şekil tadilat işlerinde tanıdık olmayan firmalara gönderim işi riskli bulurum. Neden derseniz genelde kontroller yapılmadan gönderiliyor. Firma ile ieltişimi sıkı tutun. Yapıldıktan sonra kontrol edilmesini ve resim-video olarak tarafınıza atılmasını isteyin. Ve bu riski alın. Size başka yol kalmıyor.
Antalya içi yok gibi hocam. POCO X5 Pro için 1200, S8-S9 için 1500, S10 için de 2200 istedi bir firma. Kargo ile gönderim sağlıyorlarmış.
Telefonculara sor.