@Cyanogen'un dediği gibi benim kod tek seferlik bana özel bir kod idi. Zaten vergi indirimi de çok ciddiye alınacak bir rakam olmadığı için (Cihaz tutarının %44.4'ü) bu işe çok kafa yormanızı önermem, ben bayağı kafa yordum çünkü ve sonunda pes ettim, @Aakons bilir ;). Üstüne 2 yıl boyunca tek hatla kullanma zorunluğu tam bir deli saçması...

Ama Nothing Phone (1) önermem, o cihaz bayağı sıkıntılı ya...

@Cyanogen'un dediği gibi benim kod tek seferlik bana özel bir kod idi. Zaten vergi indirimi de çok ciddiye alınacak bir rakam olmadığı için (Cihaz tutarının %44.4'ü) bu işe çok kafa yormanızı önermem, ben bayağı kafa yordum çünkü ve sonunda pes ettim, @Aakons bilir ;). Üstüne 2 yıl boyunca tek hatla kullanma zorunluğu tam bir deli saçması...

Ama Nothing Phone (1) önermem, o cihaz bayağı sıkıntılı ya...

Hocam 461 değerlendirmeden 4,7 puan alan cihaz da sıkıntılıysa biz hangi cihazı alalım ya çıldıracam :rofl:

Hocam 461 değerlendirmeden 4,7 puan alan cihaz da sıkıntılıysa biz hangi cihazı alalım ya çıldıracağım :rofl:

O cihaz ilk ayında sorun çıkarmaz. Muhtemelen ilk ay kullanımlarıdır. Ama sonradan sorunlarını belli ediyor. Ha ama sen beğendiysen bir şey diyemem al.
Yani Samsung olarak 9.5k altındaki cihazları alabilirsin ama çok fazla bir şey bekleme. Ama onun dısında vergi tutarının üstüne çıkmaya çalış.

O cihaz ilk ayında sorun çıkarmaz. Muhtemelen ilk ay kullanımlarıdır. Ama sonradan sorunlarını belli ediyor. Ha ama sen beğendiysen bir şey diyemem al.
Yani Samsung olarak 9.5k altındaki cihazları alabilirsin ama çok fazla bir şey bekleme. Ama onun dısında vergi tutarının üstüne çıkmaya çalış.
Kral 5 6 aydır kullanıyorum diyenler de var objektif olarak bakacak olursak.

Kral 5 6 aydır kullanıyorum diyenler de var objektif olarak bakacak olursak.

Kral, herkes aynı deneyimi yaşamaz :D birinde sorunsuzdır birinde sorunludur.
Şöyle düşün belki bilirsin Note 7 bir ara ünlenmişti batarya patlamasından. Ama herkeste patlamadı. Ama çoğunlukta patladı mesela. Bu da onun gibi bir şey. O sorunları yaşamayan vardır ama yaşayanda fazla.