Kral 5 6 aydır kullanıyorum diyenler de var objektif olarak bakacak olursak.

Şu an almaya kalksan sana gönderilecek Phone (1) çok büyük ihtimalle kasım 2022 üretim tarihli olacak, 3 yıl boyunca rafta bekleyen bir cihazdan bahsediyoruz. Evofone babasının hayrına mı bu fiyata veriyor? Ben bu kadar süre sonra pil sağlığından bile şüpheliyim o cihazın.

Yine de ısrar ediyorsan al ama sonra "Ah vah, nereden bulaştım buna!" deme...

Kral, herkes aynı deneyimi yaşamaz :D birinde sorunsuzdır birinde sorunludur.
Şöyle düşün belki bilirsin Note 7 bir ara ünlenmişti batarya patlamasından. Ama herkeste patlamadı. Ama çoğunlukta patladı mesela. Bu da onun gibi bir şey. O sorunları yaşamayan vardır ama yaşayanda fazla.
Eyvallah kral da benim gönlüm hala ondan yana tasarımı da çok hoşuma gitti farklı bir tarzı var, bu riski göze alıyorum ucunda ölüm yok nasıl olsa :D

ama şu arkadaş bakalım fatura işini çözebilecek mi faturada ekstra kılıf gözüküyor onun kalkması lazım onu kaldırıyorlarsa NP1 alıp vergi indirimini denerim yok faturadan kaldırmıyorsalar CMF alırım. Ya da hepsiburadanın vergisiz cihaz kategorisinde Realme C75 var sağlam cihaz şu an masamda C25 var oradan biliyorum. Direkt onu alırım. Hem belki vergi iadesinin çıkma ihtimali daha fazla olur

Ama şu arkadaş bakalım fatura işini çözebilecek mi faturada ekstra kılıf gözüküyor onun kalkması lazım onu kaldırıyorlarsa NP1 alıp vergi indirimini denerim.

Neyse ya alırsın satamazsın elinde kalır artık :D sergilersin en kötü.

Şu an en mantıklı olan bu.

Realme C75 var sağlam cihaz şu an masamda C25 var oradan biliyorum. Direkt onu alırım. Hem belki vergi iadesinin çıkma ihtimali daha fazla olur.

Asla önermem. Çinli markaların dandik ucuz telefonlarından uzak durun (Realme C serisi Redmi C serisi gibi)

Neyse ya alırsın satamazsın elinde kalır artık :D sergilersin en kötü.

Şu an en mantıklı olan bu.

Asla önermem. Çinli markaların dandik ucuz telefonlarından uzak durun (Realme C serisi Redmi C serisi gibi)

Burada şu an konuştuğumuz konu bayağı kızışmış :telaşlı:

Screenshot_262.webp
Screenshot_263.webp

Herkes kendine göre haklı hacı :LOL: