O zaman sıkıntı yok.

APK indirilmiyorsa evet, gereksiz olduğu söylenebilir. Mesela bende Kaspersky var ama daha çok VPN için kullanıyorum. Telefon zaten iPhone olduğundan ekstra Anti-Virüs ihtiyacı da duymuyorum.

Ben telefonda APK olarak bir tek eğer yasak değilse T. Koç hocanın attığı dosyaları indiriyorum kendi sitesinden. Bir de Aero Instagram var. Sıkıntı çıkar mı?

Ben telefonda APK olarak bir tek eğer yasak değilse T. Koç hocanın attığı dosyaları indiriyorum kendi sitesinden. Bir de Aero Instagram var. Sıkıntı çıkar mı?
Aero Instagram’ı bilmiyorum ama T. Koç’un APK’larını indiriyordum, bir sıkıntı olmuyordu.

APK indirilmiyorsa evet, gereksiz olduğu söylenebilir. Mesela bende Kaspersky var ama daha çok VPN için kullanıyorum. Telefon zaten iPhone olduğundan ekstra anti-virüs ihtiyacı da duymuyorum.
APK her siteden indirilmez, farklı bir yerden indireceğin zaman VirusTotal'e atmak yeterli oluyor. Dediğim gibi ben ihtiyaç duymuyorum kişinin tecrübesine ve bilgisine bağlı bir durum.

Nasıl yani, zararlı derken ne demek istediğini anlamadım.
Ekstra yük bindiriyor hem belleğe hem işlemciye, birbirleriyle çakışmaları olasılığı sonucu saçmalıklar var bir de.

Antivirüs kullanmak güzel bir pratik fakat bi tane kafi, kişisel önlem oladıkça antivirüs bi işe yaramaz zaten.

Ekstra yük bindiriyor hem belleğe hem işlemciye, birbirleriyle çakışmaları olasılığı sonucu saçmalıklar var bir de.

Antivirüs kullanmak güzel bir pratik fakat bir tane kafi, kişisel önlem oldukça antivirüs bir işe yaramaz zaten.
He doğru. Yük yapması konusunda haklısın. O çakışmaları tahmin edebiliyorum.

Koç hocam güvenlidir. Küçüklükten beri kullanıyoruz 1 kişide sıkıntı görmedim. Aero'yu çok fazla kişi kullanıyor kesin olmamakla beraber güvenli bence çünkü sıkıntı yaşayan görmedim. Tabii bugün bir şey olmadığı yarın bir şey olmayacağını göstermez.