- Makaleler
- 4
Bence o kadar da gerek yok. Silin geçin.Hocam antivirusleri sildikten sonra cihazı yeniden başlatmalı mıyım?
Bence o kadar da gerek yok. Silin geçin.Hocam antivirusleri sildikten sonra cihazı yeniden başlatmalı mıyım?
Dediğiniz diğer şeyler doğru ama mobil av'ler birbirleri ile çakışmazlar. PC'de olur o sadece.Ekstra yük bindiriyor hem belleğe hem işlemciye, birbirleriyle çakışmaları olasılığı sonucu saçmalıklar var bir de.
Cihazında virüs olmadığına bahse girerim fakat midi klavyeye para biriktiriyorum olmaz, sildikten sonra başlatabilirsin iyi pratikdir.Hocam antivirusleri sildikten sonra cihazı yeniden başlatmalı mıyım?
Ben şu lafa şaşırdım. ''Fakat midi klavyeye para biriktiriyorum olmaz.'' Anlamadım.Cihazında virüs olmadığına bahse girerim fakat midi klavyeye para biriktiriyorum olmaz, sildikten sonra başlatabilirsin iyi pratikdir.
Edit: Antivirüs demişsin virüs diye okumuşum, başlatman iyi olur.
Ben de diyorum @487 neye şaşırdı![]()
İzin yönetiminde farklılıklar var mış, haklısınDediğiniz diğer şeyler doğru ama mobil av'ler birbirleri ile çakışmazlar. PC'de olur o sadece.
Bahse girmeyi riske atamam anlamında demiştim, her zamanki gibi gevezelik yapıyorumBen şu lafa şaşırdım. ''Fakat midi klavyeye para biriktiriyorum olmaz.'' Anlamadım.