Bütün disklerinizi silin hocam. Temiz format atın. Formattan sonra da bütün şifrelerinizi değiştirin ve 2 aşamalı doğrualama kullanın. Büyük ihtimalle virüs yemişsiniz.

Yapmayın hocam ya. Başıma farklı bir iş açmaz değil mi? E-posta değiştirmek için gittiğim bankalara eğer kredi gibi bir işlem yapıldıysa bunu kabul etmiyorum ve bilgim dahilinde değildir gibi cümleler kullandım. Onlar da kontrol ettiklerinde şüpheli herhangi bir şey olmadığını ifade etti. Bu sosyal medya hesaplarından atılan şeyler yüzünden başım belaya girebilir mi? Şimdi format atmaya gidiyorum tüm cihazlarıma. Format sonrası tüm şifreleri değiştireceğim.

Yapmayın hocam ya. Başıma farklı bir iş açmaz değil mi? E-posta değiştirmek için gittiğim bankalara eğer kredi gibi bir işlem yapıldıysa bunu kabul etmiyorum ve bilgim dahilinde değildir gibi cümleler kullandım. Onlar da kontrol ettiklerinde şüpheli herhangi bir şey olmadığını ifade etti. Bu sosyal medya hesaplarından atılan şeyler yüzünden başım belaya girebilir mi? Şimdi format atmaya gidiyorum tüm cihazlarıma. Format sonrası tüm şifreleri değiştireceğim.
Bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Tamamdır teşekkür ederim hocam umarım bu kadar saçma bir şey yüzünden polislik falan olmam. Yaşadığım durum basit bir şeydir şifremi değişir geçerim zannetmiştim. Demek ki format vs de gerekliymiş. Virüs olduğunu ayıkmamıştım hiç. Zaten öyle o kadar bilgili de değilim.

Hocalarım dediklerinizin tamamını anca yapabildim. @Darth AMD hesaplar için başka extra yapmam gereken bir şey var mı? Çünkü benim iznim olmadan bu telefondan mesaj fotoğraf ve video ile linkte atılmış.

Son düzenleme:
@Dagster3532, Snapchat üzerinden mi atılmıştı, hocam?

Evet hocam. TikTok'tan da link ve küfürlü mesajlar falan atmışlar arkadaşlarıma.

Instagram ve Facebook'tan ne atıldı bilmiyorum onlar kapanmıştı ama geri açıldı. Snapchat'te ise uyarı gelmişti tekrar girebildiğimde.

@Darth AMD anlayamadım hocam tam olarak niye öyle bir şey attınız ki? Başıma bir şey mi gelecek?

Son düzenleme:
Durum kötü olmuş hocam bir problem yok. Geçmiş olsun manasında dedim.

Teşekkür ederim hocam ama ben şeyi anlayamadım. Benim Instagram'a girerken iki adımlı doğrulamam açıktı. Ama giren şahıslar buna rağmen girebilmiş. Bunu nasıl yapabiliyorlar yani koskoca iki adımlı doğrulama bir de.

Teşekkür ederim hocam ama ben şeyi anlayamadım. Benim Instagram'a girerken iki adımlı doğrulamam açıktı. Ama giren şahıslar buna rağmen girebilmiş. Bunu nasıl yapabiliyorlar yani koskoca iki adımlı doğrulama bir de.
Ben böyle sorunlar ile karşılaştığım için 30 haneli şifre kullanıyorum. Genelde telefonda kullanılan tarayıcı veya 3. parti uygulamalar sebep oluyor. Tekrardan geçmiş olsun, incelemek isterseniz konum burada.