Telefoncular iflas etmeye az kaldı telefon alımı artık yapmıyorlar kime sorsam telefon satışı yapıyoruz telefon alamıyoruz çünkü para yok telefoncu esnafların çoğu artık dükkanları kapatır hale geldi telefon satışı bile zar zor yaptıklarını söyleyen esnaflar bu durum nereye kadar gidecek bilemiyoruz eve ekmek götüremeyecek kadar zor durumdayız dükkanın kirasını bile çıkarabilirsek ne mutlu bize diyor.
Dükkanlar bir bir kapanıyor esnaf endişeli!
Telefon almasına alıyoruz fakat değerine göre biraz daha düşüyoruz çünkü para verecek güçte değiliz. Bu yüzden müşterinin telefonuna değerinden azıcık düşüyoruz çünkü başka türlü kasamızda para kalmıyor dedi. Esnafımız bu durumdan endişe duyduğunu söyledi.
Haber kaynağı bu sefer benim arkadaşlar tüm esnafı dolaştım çoğu bunu söylüyor ve bazı dükkanlar kepenklerini kapatmış durumda. Ekonomi böyle giderse tüm gidişat Daha'da kötüye gidecek bugün telefoncular yarın mağazalar yarın market yarın eczaneler öyle öyle gidecek. Şu an haber kaynakları bulunmuyor bu isyanıma ve düşünceme fakat yakında yansıtacaklarını düşünüyorum.