Beyazıt 23
Üstün
Ben OLED teknolojisine sahip bütün telefonları seviyorum. Şu anda ise AMOLED ekranlı bir telefon kullanıyorum.
sAMOLED kullanıyorum. En sevdiğim ise Xperia Z'de kullanılan TFT LCD ve sAMOLED.Benim telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD çünkü renkleri aşırı canlı ve kaliteli veriyor ve zamanında birçok kullandığım telefon IPS LCD olduğundan bir göz alışkanlığım var. Fakat şu an kullandığım Super AMOLED ekranlı bir telefon. Sizin en sevdiğiniz telefon ekran teknolojisi nedir? Nedenini yazarsanız sevinirim.
Samoled kullanıyorum. En sevdiğim ise Xperia Z'de kullanılan TFT LCD ve samoled.
Xpreia Z'yi 3-4 sene kullandım. LCD olmasına bakma, bayağı iyi performans veriyor.Sony işin ustası o ne yapsa güzel oluyor. Ekran teknolojisi fark etmiyor. LCD teknolojisini seven biri sonunda![]()
Gerçekten güzel bir teknoloji hocam.
Eniştemin telinden biliyorum. Sony harika ya. Ama maalesef Türkiye pazarında pek yoklar.Xpreia Z'yi 3-4 sene kullandım. LCD olmasına bakma, bayağı iyi performans veriyor.
Zaten telefonda dikkat etmen gereken daha önemli şeyler var (RAM CPU vs.). Ekran teknolojisi işin zevk kısmı. Bende her gün telefon değiştirmiyorum. Bir tel alıyorum 2 sene hep onu kullanıyorum.Ben artık o kadar detaylı incelemiyorum fiyatlar o fırsatı vermiyor.
En son çekilmişlerdi Türkiye’den. O bayağı kötü oldu.Eniştemin telinden biliyorum. Sony harika ya. Ama maalesef Türkiye pazarında pek yoklar.
Asus-Sony-ZTE Türkiye pazarından çekildi.Eniştemin telinden biliyorum. Sony harika ya. Ama maalesef Türkiye pazarında pek yoklar.
En son çekilmişlerdi Türkiye’den. O bayağı kötü oldu.
Nasip olsa son çıkan Xperia 5 V’yi kullanırdım ama 2. El dışında almanın mümkünatı yok.
Bu ülkeyi Şagumilere mahkum ettiler desenizeAsus-Sony-ZTE Türkiye pazarından çekildi.
Distrübtör anlaşması olursa belki gelirler gelecekte ama o da çok zor bu hükümetin vergi politikasıyla.