iPhone 11.
Günde kaç kere şarj ettiğimi saymayı bıraktım, bereketi kaçmasın. 4 yıldır kullanıyorum, pil sağlığı %82.

Samsung A34 kullanıyorum, kameranın diğer kameralara göre daha soğuk renkli fotolar çekmesinden(ön kamera için geçerli), telefonun gereksiz büyüklüğünden ve çentik tasarımından memnun değilim.

Redmi Note 10S telefonum var.

1) Artık günümüzün oyunlara yetersiz. Ayarlarda animasyonları kapattım, RAM için gerektiği kadar bırakıyorum, oyunda ayarları en düşüğü çekiyorum. Telefon kılıfını çıkartıyorum 42°C batarya sıcaklığı var. Ne denersem 60 FPS sabit alamıyorum. Punishing Gray Raven oynuyorum.

2) Oyun depolama boyutu yüksek oyunları yükleyen biriyseniz 128 GB günümüzde yetersiz kalıyor. Şu an telefon alacak olsam en az 256 GB depolama seçerdim.

3) Kamera gündüz normal kullanımda yeterli oluyor. Gece çekimde vasatın altı. Yine de işimi görüyor

Şu anlık aklıma gelen bunlar.

Şuan bir şikâyetim yok, bir defasında pürüzlü taşlı bir zemine düşürmüştüm telefonu, yanlar pek sağlam değil gibi. Ufak tefek ezikler vardı, belki şikâyetim o olabilir ama zaten kılıf aldım sıkıntı yok. İçten bir şey olmasın da(ses gitmesin, şarj olmama sorunu olmasın) yeter. (A55 kullanıyorum)

A70 kullanıyorum günlük kullanım için problem çıkartmıyor.
Günümüzde grafik işlemcisi güçsüz kaldığı için yeni bir cihaza geçiş yapmak istiyorum ama acelem yok. :)

BlackBerry 8120 - Şikayetim yok, dünyanın sonunu görmek için tasarlanmış. Her halt var.

Xperia Z5 - Isınma

Samsung A54 - Kamera+Yazılım

iPhone XR; biraz yavaşladı, iOS 26'yı bu telefondan deneyimleyemedim ve arada takılıyor ama alalı 5 sene oldu, bence parasını gayet çıkardı. Batarya değişimi sonrası ömrünün sonuna kadar kullanıp yine uygun fiyatlı bir alternatifine geçebilirsem daha da mutlu olacağım.

General Mobile GM9 Pro kullanıyorum. Maalesef ki telefonda sevdiğim özellik yok :D, şaka bir yana şikayetçi olduğum konulardan birisi bataryası. Normalde cihazda Android 9.0 Pie vardı. İnternetten ROM buldum Android 13'e yükselttim. 4 GB RAM'i var idare ediyor. Allah izin verirse ocak gibi telefon değişmeyi planlıyorum.