Detaylar
Kim cevapladı?Hellmonger
Becerikli
General Mobile GM 24 Pro kullanıyorum şikayetçi olduğum tek bir yönü bile yok. O kadar memnunum anlatamam. Akıcı hızlı 1 seneyi geçti ne yavaşladı ne başka bir şey oldu. Burada tabii ki markalara kıyas özellik karşılaştırması yapmıyorum illaki daha iyi kamerası olan vs var ya da oyun performansı vs
Ama soruya göre cevap vereceğim için öyle bir telefon almışım ki her yönüyle beni tatmin etti. Hiç pişman değilim.
Ama soruya göre cevap vereceğim için öyle bir telefon almışım ki her yönüyle beni tatmin etti. Hiç pişman değilim.
Honor 400 kullanıyorum. Telefondan son derece memnunum, fiyatını hak ediyor ancak şikayet ettiğim 2 nokta var.
Güncelleme: Evet 3 yıl, benim için hiç sorun değil ve olması gereken ancak Çin'e gelen özelliklerin çoğu global'e gelmiyor. MagicOS 10 gelecek ama bomboş gelecek gibi görünüyor.
Batarya: Evet 6000 mAh ama 5000 mAh gibi hissettiriyor. 8-9 saat ekran süresi alıyorum maksimum. Ancak şarj hızı bunu dengeliyor. 15 dakika da %50 dolmak yerine %20-25 dolsaydı canım sıkılırdı.
Güncelleme: Evet 3 yıl, benim için hiç sorun değil ve olması gereken ancak Çin'e gelen özelliklerin çoğu global'e gelmiyor. MagicOS 10 gelecek ama bomboş gelecek gibi görünüyor.
Batarya: Evet 6000 mAh ama 5000 mAh gibi hissettiriyor. 8-9 saat ekran süresi alıyorum maksimum. Ancak şarj hızı bunu dengeliyor. 15 dakika da %50 dolmak yerine %20-25 dolsaydı canım sıkılırdı.
DarthGorsoy
Bilgin
S23 FE, yoğun kullanımda ısınıyor diyeceğim ama adı üstünde yoğun kullanım ki bunu sorun görmesek bile çoklu işlemlerde telefon cidden ısınıyor ve bu da çok rahat fark ediliyor.
Telefona pek önem veren birisi değilim aslında. 2019 yılında Oppo A5s satın aldım ve hala onu kullanıyorum. 6 yıldır kullandığım için kasmalar oluyor ama alıştım. Çünkü telefona para yatırmaktan ziyade bilgisayara para yatırmayı mantıklı buluyorum. Telefonu da zaten bir arama için bir de WhatsApp için kullanıyorum ondan problem olmuyordu. Lakin geçen İş Bankası App güncelleme yapmış ve Android sürümü 9'un altında olan telefonlarda açmıyor. İş bankası hesabındaki parayı Yapıkredi'ye aktaracaktım sırf bu yüzden aktaramadım
. Galiba artık telefonu değiştirme vakti geldi.
Yeni konular
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube