Redmi Note 13 Pro 5G. Ekran parlaklığı yetersiz geliyor. Bluetooth açtığım zaman 2 saniyelik bir donma yapıyor (fake rom alakalı olabilir). Ve genel olarak HyperOS'u sevmiyorum. Onun dışında şarj konusunda çok işime yarıyor.

Samsung M34, kamera performansı kötü durumda. Çekilen resimler fena görünmüyor ancak kamera uygulaması akıcı çalışmıyor. Cihazı servise verdim ve kamera modülü garanti kapsamında değişti ancak işe yaramadı.

Vivo Y36 kullanıyorum. Ekranı ve ısınması dışında iyi bir cihaz. Cidden ekranını 5 kere falan servise verdim.
Zamanında öğrenci vergi iadesi ile almayı düşündüğüm modellerden biriydi.

iPhone 12, ön kamera gece performansında rezalet. Hatta genel olarak ışık seviyesinin düştüğü her noktada rezil bir performansa sahip.

S23. 2 sene oldu hala tas gibi cihaz. Belasini bulana kadar devam.

Telefondan memnunum, sadece Instagram'in Apple'a yaptigi story kayirmasi (cakalligi) biraz sinirimi bozuyor.

Çok büyük. Gereksiz büyük. Delik çentiği var, kameraları kocaman. Pörtlemiş göz gibiler. Donanımı iyi ancak yazılımı eh. Atada hafif kasma oluyor o iyi donanıma rağmen.

Nothing Phone 1 şu sıralar batarya sorunları baş gösterdi ama yine de şikayetim şu. Güncelleme ile bir şeyi düzelince başka bir şey bozuluyor. Önceden sistem çöküp duruyordu. Sonra o düzeltildi uygulamalar çökmeye başladı. O düzeltildi batarya çok hızlı bitiyor.