Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Ben de aynı modeli kullanıyorum. Kamera hariç diğer her şeyden memnunum. Kamerayı pek kafama takmıyorum.
- Makaleler
- 1
Vivo Y36 kullanıyorum. Ekranı ve ısınması dışında iyi bir cihaz. Cidden ekranını 5 kere falan servise verdim.
yunusalp99
Becerikli
Honor 400 Pro kullanıyorum memnun olmadığım bir şey yokta. Sesi %200 oluyor fenasal ses çıkıyor anlık unuttuğum anlar oluyor bir anda ses çıkınca insan ister istemez korkuyor. Onun dışında 10 numara cihaz vallahi 32 k ya almıştım iyi ki almışım diyorum. (bu bir sorun değil aslında ama çok yüksek sesi yani çoğu zaman iyi ama ansızın olunca korkuyor insan.
Hafiye
Uzman
Redmi 9T kullanıyorum kronik kapanma sıkıntısı var bataryayı söküp sarja takıp bataryayı geri takmadan açamıyorum 5 defa batarya değiştirdim hala aynı.
A34, her şeyi değişti en son anakartta çatlak var sanıyorum, sürekli haraket halindeyken kapanıyor. Hatta yere fırlattım cihazı, açılmayan cihaz yere fırlattığımda çalıştı o da 2 saniye.
Neredeyse 3 yıldır Samsung S23 Ultra kullanıyorum. Memnun olmadığım bir yanı yok 3 yıldır günde neredeyse 2 kere şarj ediyorum ancak bu benim tamamen anormal kullanımımla alakalı. Son dönemlerde telefonu günde 1 kez şarj ediyorum ve batarya ömrü hiç azalmadı. Isınma konusunda çok iyi, ekranı çok iyi, kamerası çok iyi. E tasarımı da premium olunca insan başka ne ister ki?
iPhone 13 Pro Max ve 14 Pro Max'tan geçtim bu arada
Şu anki cihazımdan daha memnunum.
iPhone 13 Pro Max ve 14 Pro Max'tan geçtim bu arada
iPhone 13 kullanıyorum. WhatsApp çok fazla donuyor ve artık bir kişiyi rehberden bulmak istediğimde en az 4 saniye bekletmesi. (İşim gereği haftada 3500 mesaj alıyorum )
iPhone 16 Pro. Bluetooth bi bazen bi cihaza, bazen hic bi cihaza yeniden baslatmadan baglanmiyor. Airpods Pro 2 ve Huawei Watch 4 Pro var. Ikisine de cani sikildigi zaman baglanmayi reddediyor ve yeniden baslatmam gerekiyor. Bundan once var olan Sony WH1000 XM5 ve SoundCore Q45'e de ayni muameleyi yapiyordu.
Bildirimlerle alakali ne kadar 'akilli' ayar varsa hepsini devre disi biraktim ki bildirimlere mudahale etmesin. Hala arada bi WhatsApp ve Telegram'dan bana bildirimleri asiri gec gonderiyor. Android telefonumdaki Telegram, iPhone'daki Telegram'dan bazen nerdeyse 1 dakika once aliyor bildirimi.
Hotspot actigim zaman kafasina gore kapatabiliyor interneti aktif kullaniyorda olsam. Kibris'a son sinavlarima girmek icin gittigimde, isle alakali bi seyler oldugunda Macbook Air'dan baglanip internet kullaniyordum. SSH ile surekli aktif baglantim olmasina ragmen Kibris'ta gecirdigim bir haftada toplamda 3 kez durduk yere hotspot kapatip isimin ortasinda birakti beni.
Kendi dahili alarm uygulamasi hayatimda kullandigim en kotu uygulama olabilir. Kimse dememis sanirim biz 10-15 dakika sonra susma isini kullanicinin insiyatifine birakalim diye. Kac defa ise gec kaldim alarm erken sustu diye. Yahu uyanamiyorum diye erkene alarm kuruyorum ki uzun calsin rahatsiz etsin, uyandirsin diye. Saat 8'e alarm kuruyorum. Bi uyaniyorum saat 9, ekranda alarm var ama gram ses yok. Bazen belki 15 dakika bile surmuyor susmasi galiba. 15 dakika calsa en azindan bi tepki verirdim herhalde diyorum. Simdi kullandigim alarm uygulamasinda 10 dakika degil, 5 bile caldiginda cunku rahatsizlik hissiyle de olsa kalkabiliyorum. Ki cok kisa, cok uzun uyumam, cok erken, cok gec vs saatlerde yatmam fark etmeksizin.
Siri kullandigim en kullanissiz asistan olabilir.
VPN'ler iOS tarafindan kontrol ediliyor. Normalde bu iyi bi sey gibi geliyor kulaga. Iste control centerdan tek tusla VPN acip kapama falan filan ama ucuncu parti VPN servislerinin %99'u bu tusla kapatilamiyor. Open VPN, Wireguard gibi uygulamalar bunlari desteklerken, bu uygulamalar ustune yapilmis Cloudflare Warp, Proton VPN, Nord VPN benzeri uygulamalarin hic biri tusla kapanmiyor. Yanlislika bu tusa basip VPN acarsaniz, uygulamaya girip kapatmaniz gerekiyor. Bu tusla kapattiginizda VPN kendini geri aciyor.
Bildirimlerle alakali ne kadar 'akilli' ayar varsa hepsini devre disi biraktim ki bildirimlere mudahale etmesin. Hala arada bi WhatsApp ve Telegram'dan bana bildirimleri asiri gec gonderiyor. Android telefonumdaki Telegram, iPhone'daki Telegram'dan bazen nerdeyse 1 dakika once aliyor bildirimi.
Hotspot actigim zaman kafasina gore kapatabiliyor interneti aktif kullaniyorda olsam. Kibris'a son sinavlarima girmek icin gittigimde, isle alakali bi seyler oldugunda Macbook Air'dan baglanip internet kullaniyordum. SSH ile surekli aktif baglantim olmasina ragmen Kibris'ta gecirdigim bir haftada toplamda 3 kez durduk yere hotspot kapatip isimin ortasinda birakti beni.
Kendi dahili alarm uygulamasi hayatimda kullandigim en kotu uygulama olabilir. Kimse dememis sanirim biz 10-15 dakika sonra susma isini kullanicinin insiyatifine birakalim diye. Kac defa ise gec kaldim alarm erken sustu diye. Yahu uyanamiyorum diye erkene alarm kuruyorum ki uzun calsin rahatsiz etsin, uyandirsin diye. Saat 8'e alarm kuruyorum. Bi uyaniyorum saat 9, ekranda alarm var ama gram ses yok. Bazen belki 15 dakika bile surmuyor susmasi galiba. 15 dakika calsa en azindan bi tepki verirdim herhalde diyorum. Simdi kullandigim alarm uygulamasinda 10 dakika degil, 5 bile caldiginda cunku rahatsizlik hissiyle de olsa kalkabiliyorum. Ki cok kisa, cok uzun uyumam, cok erken, cok gec vs saatlerde yatmam fark etmeksizin.
Siri kullandigim en kullanissiz asistan olabilir.
VPN'ler iOS tarafindan kontrol ediliyor. Normalde bu iyi bi sey gibi geliyor kulaga. Iste control centerdan tek tusla VPN acip kapama falan filan ama ucuncu parti VPN servislerinin %99'u bu tusla kapatilamiyor. Open VPN, Wireguard gibi uygulamalar bunlari desteklerken, bu uygulamalar ustune yapilmis Cloudflare Warp, Proton VPN, Nord VPN benzeri uygulamalarin hic biri tusla kapanmiyor. Yanlislika bu tusa basip VPN acarsaniz, uygulamaya girip kapatmaniz gerekiyor. Bu tusla kapattiginizda VPN kendini geri aciyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-