iPhone 17 Pro, iki ay önce turuncu olan telefonun alüminyum kasası kırmızı oldu berbat duruyordu, sattım sonra 160k lık telefona daha rengini koruyamayan alüminyuma anot kaplama yapmışlar.

Şuan Xiaomi 15 Ultra var, yazılımı ucuz Redmi POCO modellerine göre daha kaliteli kamerası da muazzam.

Galaxy S23 kullaniyorum, temel iki sorunum var:
1- Bataryasi son bir senede berbat hale geldi. Ben kullanimimi degistirmedigim icin acikcasi kendimi suclayamiyorum. Yakin zamanda telefonu degistirecegim bu sebepten muhtemelen.
2- Kronik Samsung sorunu olan dusuk parlakliklara inememesinden bahsedebilirim. Diger ureticilere gore en dusuk parlakliginda daha parlak kaliyor ekran, testlerde de gorebilirsiniz bunu. Bir de buna dusuk frekans PWM de eklenince gece ekrana bakmak kisa surede basimi agritiyor.

Galaxy S23 kullaniyorum, temel iki sorunum var:
1- Bataryasi son bir senede berbat hale geldi. Ben kullanimimi degistirmedigim icin acikcasi kendimi suclayamiyorum. Yakin zamanda telefonu degistirecegim bu sebepten muhtemelen.
2- Kronik Samsung sorunu olan dusuk parlakliklara inememesinden bahsedebilirim. Diger ureticilere gore en dusuk parlakliginda daha parlak kaliyor ekran, testlerde de gorebilirsiniz bunu. Bir de buna dusuk PWM de eklenince gece ekrana bakmak kisa surede basimi agritiyor.
Siradaki telefon olarak ne dusunuyorsun? Merak ettim dogrusu.

M33. şarj soketinde bir tel yerinden oynadığı için hiçbir şekilde veri transferi olmuyor ve düzeltemiyorum. Standart Exynos modemi ve JN1 sensörünün rezaleti. One UI8 ile daha bir akıcı oldu orası ayrı.

S24 FE pil ömrü ve parmak izi okuyucusu berbat.

Galaxy S23 kullanıyorum, temel iki sorunum var:
1- bataryasi son bir senede berbat hale geldi. Ben kullanimimi degistirmedigim icin açıkçası kendimi suclayamiyorum. Yakin zamanda telefonu degistirecegim bu sebepten muhtemelen.
2- kronik Samsung sorunu olan dusuk parlakliklara inememesinden bahsedebilirim. Diger ureticilere gore en dusuk parlakliginda daha parlak kalıyor ekran, testlerde de gorebilirsiniz bunu. Bir de buna dusuk frekans PWM de eklenince gece ekrana bakmak kisa sürede basimi agritiyor.

O ekran problemi çözüldü. Artık ekstra karartma diye bir seçenek var. Pil konusunda ise kesinlikle katılıyorum. S serisinin genelinden bu konuda hiç hoşnut değilim. S23, S23 FE, S24, S24 FE modelleri hepsi aynı.

Son düzenleme: