Merhaba, YKS 2027 öğrencisiyim. Hiçbir dersimde sıkıntı yok ama tek sorun yaşadığım ders matematik. Daha doğrusu temelim yok, 4 işlem dışında hiç bilgim yok. Sizce nasıl halledebilirim? Eşit ağırlık öğrencisiyim.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
1 haftada temel atma kampları falan var. Onlardan bir tanesini izle sonra 3D TYT ve AYT vdd al başla. Yanına Bilgi Sarmal ve orijinal alabilirsin soru bankaları olarak.
Mustafaymis
Uzman
Hocam Bilgi Sarmal ve Orijinal ağır gelmez mi ? Onun yerine önce 345, Mikro Orijinal ya da Matematiğin İlacı daha iyi olmaz mı ?1 haftada temel atma kampları falan var. Onlardan bir tanesini izle sonra 3D TYT ve AYT vdd al başla. Yanına Bilgi Sarmal ve orijinal alabilirsin soru bankaları olarak.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam Bilgi Sarmal ve orijinal ağır gelmez mi? Onun yerine önce 345, mikro orijinal ya da matematiğin ilacı daha iyi olmaz mı?
Bilgi Sarmal temel testlerden zora gitmiyor muydu? AYT'sinin LTİ'sine bakmıştım kolaydı.
Mustafaymis
Uzman
TYT'si zordu AYT'de de orta düzeye yakın bir zorluğu vardı. Konu sahibinin hiç temeli olmadığı için sordum özellikle.Bilgi Sarmal temel testlerden zora gitmiyor muydu? AYT'sinin LTİ'sine bakmıştım kolaydı.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar