Temiz Windows kurulum için disk seçim ekranında hangisi silinmeli?

Temiz kurulum yaparken böyle bir ekran çıktı, izlediğim videoda Windows 11 hangisinde yüklüyse onu silin diyor ama hangisinde yüklü bilmiyorum, ne yapmalıyım?

Çok kuvvetli ihtimalle Disk 1 ile başlayanların hepsini silmeniz gerekiyor. Disk 0, Boot edilebiliir bir bölüme sahip değil. Disk 2 ise kurulumu başlattığınız medyaya benziyor.

"İşleme devam etmeden önce verilerinizi yedekleyin. Sorumluluk almıyoruz."

Veriden kastınız PC'deki uygulamalar falan mı hocam? Onlar umurumda değil tekrar yüklerim. Hepsini silsem olur mu ki? Fakat en altta yazan esd USB'nin flash bellek olma ihtimali var mı? Silersem falan yüklenmez belki.

Temiz kurulum yaparken böyle bir ekran çıktı, izlediğim videoda Windows 11 hangisinde yüklüyse onu silin diyor ama hangisinde yüklü bilmiyorum, ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 174076

Disk 2 yazan USB belleğin bunu kesinlikle silme. Eğer her şeyim silinsin tertemiz bir kurulum olsun istiyorsan yukarıdan aşağıya doğru bölüm silmeye basarak hepsini sil. Sonra ister disk 0'a Windows'u kur ister disk 1'e. Bana sorarsan disk 0'a kurulum yap. Disk 1'e oyunlarını falan kurarsın.

Eki Görüntüle 174076

Sistemin disk1 de, disk0 boş, disk2 USB.
Formattan once DEGERLİ VERİLERİN VARSA; harici yedekle.
Disk 0 240GB'a kursan daha iyi olur, disk 1'i 500GB yedek yaparsın.

Disk yönetimine girip gözükmeyen SSD'ye harf atamayı veya harf değiştirmeyi dener misin? Arama yerine "diskmgmt.msc" yazarak girebilirsin.

Şu şekil duruyor hocam, 250 GB'lık bir disk daha gözükmesi gerekiyordu, eğer burada gözükmüyor ise muhtemelen bilgisayarcı satanın pinini anakarttan çıkarttı, 2 fanlı kule tipi soğutucu almıştım onun fanlarından biri dönüyor biri dönmüyor arayıp sorunca pin'i yanlış takdığını mı ne söylemişti, siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…