Nelson Van Alden
Uzman
Temiz kurulum yaparken böyle bir ekran çıktı, izlediğim videoda Windows 11 hangisinde yüklüyse onu silin diyor ama hangisinde yüklü bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Çok kuvvetli ihtimalle disk 1 ile başlayanların hepsini silmeniz gerekiyor. Disk 0, boot edilebiliir bir bölüme sahip değil. Disk 2 ise kurulumu başlattığınız medyaya benziyor.
"İşleme devam etmeden önce verilerinizi yedekleyin. Sorumluluk almıyoruz."
Temiz kurulum yaparken böyle bir ekran çıktı, izlediğim videoda Windows 11 hangisinde yüklüyse onu silin diyor ama hangisinde yüklü bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 174076
Eki Görüntüle 174076
Disk yönetimine girip gözükmeyen SSD'ye harf atamayı veya harf değiştirmeyi dener misin? Arama yerine "diskmgmt.msc" yazarak girebilirsin.Silebildiğim tüm diskleri sildim fakat şimdi PC'deki 2 SSD'den biri gözükmüyor.
Disk yönetimine girip gözükmeyen SSD'ye harf atamayı veya harf değiştirmeyi dener misin? Arama yerine "diskmgmt.msc" yazarak girebilirsin.